2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kiszenvedett győzelem

2012. november 11. vasárnap, 09:13
Címkék:

ZTE FC - Kozármisleny 1-0 (1-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1541 néző. Jv.: Németh. Gólszerző: Kocsárdi (11-esből, 9. p.). Piros lap: Kiss M. ( Kozármisleny 51. p.).

DSCF2026 

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Nánási, Kovács G., Juhász - Frizoni, Máté , Hajdu (Jasarevic 74..) Kocsi, Grbics (Tóth P. 46. p.), - Pavicsevics. (Horváth 85. p.). Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A tabella második helyén álló vendégek igazolták jó hírűket, és már a mérkőzés elején meglepték a ZTE-t. Mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést egy büntető után. A baranyai gárda nem roppant össze továbbra is irányította a játékot, igaz kevés gólszerzési lehetősége akadt. A ZTE kontrái veszélyesek voltak, de eredményt nem hoztak.

DSCF2029

Szünet után gyorsan ember hátrányba kerültek a vendégek. Sokan azt gondolták, hogy összeroppan a fiatal baranyai gárda. Tévedtek. Tíz emberrel még nagyobb fölényben játszottak, a ZTE alig jutott át a felező vonalon. A Kozármisleny "lefocizta" a pályáról ellenfelét. Levegőben lógott az egyenlítő gól, a játékvezető javukra is megítélt egy 11-est, de Fröhlich büntetőjét Jahics kivédte. A találkozóról elmondható, hogy a ZTE szerencsés körülmények között gyűjtötte be a 3 pontot, a mérkőzést szinte végig irányító vendégek ellen.

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Óriási ellenszélben egy jó csapat ellen, lelkesen játszva, szerencsés körülmények között arattunk értékes győzelmet.

Márton Gábor, a Kozármisleny vezetőedzője: - Fantasztikus csapatom van, játékosaim fantasztikusan játszottak. Nem érdemeltünk vereséget, sőt.., de a labdarúgás már csak ilyen.

DSCF2057

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Egy nagyon jól játszó csapatot sikerült lelkes játékkal legyőznünk.

Jasarevic Mahir, a ZTE játékosa: - A Fortuna fogta kezünket, ma nem játszottunk jól, ezért is értékes a 3 pont.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK