2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Újabb magabiztos siker

2011. október 17. hétfő, 15:48
Címkék:

ZTE NKK - DKSK MSI 86-57 (19-19, 21-12, 23-16, 23-10).

NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Bognár, Balogh, Vid.

ZTE: Bukovszki (9), Zsovár (21/12), Szélesy, Varga (14), Horváth Zs. (16). Csere: Szalay (10), Czukor (4), Ambrus (12/3), Dukai. Vezetőedző: Gáll Tamás.

DKSK: Hadzovics (4), Skorics (23), Reiner (2), Cirjak (2), Farkasinszki (16). Csere: Budimir (4), Szabó, Sándor (2), Kántor (4), Lugosi. Vezetőedző: Milen Vukicsevics.

Bukovszki duplájával a hazaiak szereztek vezetést, de a vendégek gyorsan fordítottak ( 3. p.: 2-8). A hazai oldalon a 3. percben Szélesy megsérült, már nem is tért vissza. A vendégeknél Hadzovics az 5. percben már 4. hibáját gyűjtötte be. Nem ízlett a ZTE-nek a miskolciak kemény védekezése, s mindkét oldalon sok volt a hiba. A második negyedben meglépett ellenfelétől a zalai csapat, a vendégek ekkor már megérezték légiósuk hiányát, a 15. percben már 10 pont volt a különbség a két csapat között. ( 31-21). Az első negyed végén Hadzovics is kipontozódott. Ezzel megnyílt az út a ZTE számára a biztos győzelem felé.

Az egerszegiek szép lassan elhúztak ellenfelüktől. A 3. negyedben ugyan megpróbált felzárkózni a vendégcsapat, kevés sikerrel. A befejező játékrészben beindult a ZTE henger (33.p.: 72-51), ettől kezdve már csak a különbség volt kérdéses. A ZTE ismét biztosan hozta a papírformát, és továbbra is veretlen a bajnokságban.

Vélemények:

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Nehezen lendültünk játékba. Amikor jól védekeztünk, abból indulva könnyű kosarakat szereztünk. A mérkőzésnek több pozitívuma volt részünkről. Sajnos egy negatívuma is, úgy néz ki, Szélesy Judit súlyosan megsérült.

Milen Vukicsevics, a DKSK vezetőedzője: - Játszottunk egy jó mérkőzést, de a pályán az ellenféltől nem öten voltak....

Czukor Tünde, a ZTE játékosa: - Mindkét csapat terhére tévedtek a játékvezetők. Amikor védőjátékunk szigorodott, biztosan léptünk el az ellenféltől. Teljesen megérdemelt a sikerünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK