2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Továbbra is hazai győzelem nélkül

2012. május 06. vasárnap, 07:43
Címkék:

ZTE FC - Újpest FC 1-1 (0-0). NB I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2235 néző. Játékvezető: Andó-Szabó. Asszisztensek: Varga Zs., Demeter.). Gólszerzők: Máté P. (46.), ill. Vasziljevics (75., 11-esből). Sárga lap: Szakály D. (52.), Kocsárdi (84.), ill. Vasziljevics (44.), Proesmans (61.).

ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Bogunovics, Szalai T., Hidvégi (Kocsis A., 90.) - Szakály D., Ganugrava, Máté P., Nicorec - Brkics (Vittman, 58.). Pavicsevics. Vezetőedző: Prukner László.

Újpest: Balajcza - Nagy P., Litauszki, Lipták, Pollák - Balogh B., Proesmans, Vasziljevics, Eninful (Markovics, 29.), Barczi (Kovács D., 65.) - Zamostny (Remili, 55.). Vezetőedző: Marc Leliévre.

Kellemes napsütés, üde zöld pálya, rajta 22 játékos, meg egy sorsra érdemes focilabda. Meg ami az elmúlt két évtizedben nem nagyon fordult elő: az újpesti drukkerek hangja felülmúlta az egerszegi szurkolókét.

A meccsről annyit, hogy láttunk már jobbat is. Azt sem mondhatjuk, hogy nem hajtott a két csapat, de azt sem, hogy megfeszültek volna győzelemért. Az ellenünk megítélt tizenegyest nem igazán láttuk annak, de egy másikat - amiért az újpesti játékos kapott sárgát – sokkal inkább annak. Úgyhogy egy büntetőt meg lehetett ítélni ellenünk.

Tehát az eredmény igazságosnak mondható, a kérdés csupán az: tessék megmondani, hazai győzelem az mikor lesz? (meg egerszegi csapat?).

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben mindkét csapat gyengén játszott. Mondhatnám úgyis, egymás hibáiból éltek. Szünet után gyorsan megszereztük a vezetést. Utána érhetetlen módon átengedtük a területet, nem ezt kértem a csapattól. A 11-esről nincs véleményem, nem láttam tisztán az esetet. Kétségtelen, hogy utána megzavarodtunk. Ilyen lélektani " vereséget" nem nagyon éltünk túl a szezon során. A döntetlenhez kellettek Vlaszák bravúrjai. Az összkép alapján reálisnak tartom az eredményt.

Marc Leliévre, az UFC megbízott edzője: - Az első félidőben mindkét csapat gyengén játszott, kapura kevés veszélyt jelentettünk. Szünet után gyorsan megszerezte a vezetést a hazai csapat. Ezután átvettük a játék irányítását, a helyzetek alapján nyerhettünk volna.

Szalai Tamás, a ZTE játékosa: - A 11-esnél nem szabálytalankodtam, a vendégek játékosával kapaszkodtunk egymásban, én elfelejtem a labdát. Elvettek tőlünk 2 pontot.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Igazságos a döntetlen. A 11-es előtti szituációt nem láttam tisztán, de ilyen ütközésekért nem szokás büntetőt adni.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Nem volt magas színvonalú mérkőzés, a küzdelem dominált. Az újpest 11-ese erősen vitatható, de velünk már csak ez történt az egész szezon során. Sajnálom, hogy nem sikerült megszerzünk első hazai sikerünket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK