2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Tartalékosan is értékes egy pont

2014. március 15. szombat, 11:45
Címkék:

Békéscsaba Előre FC - ZTE FC 0-0

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba 800 néző. Jv.: Kovács J. Z.

ZTE: Vlaszák - Preklet, Bogunovics, Kovács G., Nagy Z.- Sluka, Simonfalvi (Horváth V. 35. p.), Hajdu, Frizoni ( (Kocsis 70. p.), Babati, Tanque (Bíró 80. p.). Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Az első 15 percben a három alapemberét nélkülöző ZTE veszélyeztetett. A vendégek egyik lövése mellé szállt, a másiknál a hazai kapus védett. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Közben a ZTE újabb alapemberét veszítette el, Simonfalvi sérült meg. A második félidőben a hazai csapat enyhe mezőnyfölényben játszott, de a továbbra is jól védekezett, s nem mondott le a támadás lehetőségéről. A hajrában kimaradt egy nagy hazai helyzet a másik oldalon pedig Sluka a kapufát találta el.

A mérkőzés összképe alapján a tartalékos ZTE rászolgált az egy pontra.

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Három alapemberünk hiányzott a helyükre belépők helytálltak. Kis szerencsével győzhettünk volna, igaz a hazaiaknak is volt helyzetük, így a döntetlen igazságos.

Értékelés:

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Idegenben mindig jó az egy pont, most különösen az, mivel a csapatból több kezdőjátékos hiányzott..

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Küzdelmes mérkőzésen Igazságos döntetlen született. Békéscsabán az NB I-ben is ritkán nyertünk. Jelen helyzetünkben meg kell becsülnünk az egy pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK