2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bravúr a javából

2015. március 02. hétfő, 08:29
Címkék:

Szolnoki MÁV FC - ZTE FC 1-1 ( 1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Szolnok. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Papucsek (24. p.), illetve Délczeg ( 59. p., 11-esből). Piros lap: Szakály ( 50. p.).

ZTE: Szappanos - Pajor, Króner, Fodor, Bedi (Horváth P. 14 . p.) - Szakály, Bíró, Babati (Szegleti 83. p.) Murai (Daru 56. p.) Városi - Délczeg. Vezetőedző: Lendvai Miklós

Hét játékos hiányzott a kezdő csapatból, többségüket az influenza döntötte le, így erősen tartalékos ZTE lépett pályára. Ennek ellenére a vendégek nem ijedtek meg az élcsoportban tanyázó hazaiaktól. Az első húsz percben irányították a játékot, igaz helyzetük nem nagyon akadt. Ezután a sérültek száma tovább nőtt, Bedit kellett lecserélni. A hazaiak első épkézláb akciója gólt ért, a ZTE a bekapott találattól nem roppant össze, de a hazai pontrúgások után akadtak gondok kapuja előtt.

Szünet után Szakály (ZTE) gyorsan begyűjtött két sárga lapot, ami pirosat ért. A tíz főre fogyatkozott ZTE-nek azonban sikerült az egyenlítés. Igaz, előtte Szappanos hibája után ordító helyzetet hagyott ki a Szolnok. Ezután fokozatosan nagy fölénybe került a hazai együttes, a ZTE nem nagyon tudta átlépni a félpályát. Egy-egy kontra után veszélyeztetett, eredmény nélkül.

A tartalékos ZTE hatalmasat küzdött, bizonyították játékosai, hogy az a legjobb csapat, amely a pályán van. Tíz emberrel, tartalékosan mindenképpen dicséretes a pontszerzés.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője:- Jól kezdtük a találkozót, a kényszerű csere után változtatnunk kellett elképzeléseinken. A második félidőben szerettük volna túlfutni ellenfelünket, a kiállítás azonban keresztül húzta számításainkat. Összességében elégedett vagyok a csapattal, jó úton járunk.

Babati Benjamin, ZTE játékosa:- Példásan küzdöttünk, bebizonyítottuk, hogy nincsen tartalékos csapat. Teljes létszámmal akár nyerhettünk volna, de az egy pontra feltétlenül rászolgáltunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK