2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

"Sikerült” két pontot elajándékozni

2014. április 27. vasárnap, 07:05
Címkék:

ZTE FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-2 (2-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg, 1740 néző. Jv.: Berger. Gólszerzők: Vittman ( 19., 27. p.), illetve Demjén (37. p.), Müller (44. p.). Piros lap: Sluka (79. p.), Kocsis (82. p.).

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Bogunovics, Hajdu - Sluka, Grbics (Simonfalvi 86. p.), Holdampf, Frizoni (Tóth L. 60.p.) - Babati, Vittman (Kocsis 67. p.). Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Az első negyedórában egy nagy vendéghelyzet után a ZTE játszott mezőnyfölényben, eredmény nélkül. A folytatásban Vittman percei következtek, az elsőnél remekül érkezett egy beadásra, aztán harcossága eredményezett gólt. A ZTE rúgott egy kapufát is. A félidő hajrájában két pontrúgás után kétszer is elaludt a hazai védelem, máris oda lett az előny. Szünet után tovább esett az addig sem magas színvonal. A vendégek visszaálltak, kontrára specializálták magukat, kevés sikerrel. A ZTE tanácstalanul adogatott a betömörülő védelem ellen. A hajrában két felesleges szabálytalanság után kettős emberhátrányba kerültek a hazaiak, de ha nehezen is, megmentették az egy pontot.

Erősen közepes színvonalú mérkőzésen, egy megnyert mérkőzést hozott döntetlenre a ZTE, majd a fegyelmezetlenségek miatt az egy pontért is meg kellett küzdenie.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, nem tettük. A negatívumok mellett öröm volt számomra Vittman, és Simonfalvi visszatérése. A piros lapokról a video megnézése után lenne véleményem.

Pajkos János, a Balmazújváros vezetőedzője: - Fordulatokban gazdag mérkőzésen a ZTE jól használta ki védelmünk hibáit, de kettő null után is talpra álltunk. Sőt a hajrában illett volna kihasználnunk kettős emberelőnyünket.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Kétgólos vezetésünk után csúnyán elrontottuk a mérkőzést. Végül az 1 pontnak is örülnünk kellett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK