2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Oda a második hely

2016. április 03. vasárnap, 08:11
Címkék:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - ZTE FC 1-0 (0-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Balmazújváros, 500 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerző: Sigér (86. p.). Piros lap: Kiss (Balmazújváros), illetve Daru (ZTE), mindkettő 90. perc.

ZTE: Szappanos - Króner, Gyagya, Forgács, Bedi - Nagy T., Wittrédi (Szakály 67. p.), Patvaros (Szalkai 58. p.) - Babati (Horváth R. 86. p.), Daru, Városi. Vezetőedző: Csank János

A jó képességű hazai csapat otthonában több botlás után győzni kellett volna a ZTE-nek... Ennek ellenére két hazai helyzettel indult a mérkőzés. Az egyiknél Szappanos hárított, a másik lövés célt tévesztett. Az első 30 percben a hazaiak akarata érvényesült. A ZTE harminc perc után ébredezett csipkerózsika álmából. Az első lehetőséget Daru mellé fejelte. Fordulás után mezőnyfölényt harcolt ki a zalai csapat, ami meddőnek bizonyult, játékosai alig kerültek helyzetbe. A hazaiak ekkor már egyértelműen kontrákra rendezkedtek be, az egyik ilyen végén megszerezték a győztes gólt.

A ZTE ezúttal is könnyen felejthető teljesítményt produkált, az újabb vereség után leszorultak a második helyről. A Mezőkövesd 2 ponttal vezet előttük.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Végig idegesen, kapkodva játszottunk. Sokat hibáztunk és mint ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egy kontrából megszerezte a győzelmet.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Gyengén kezdtük a mérkőzést. Szünet után átvettük az irányítást, de kevés lehetőségünket elhibáztuk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK