2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nem volt esélyünk a győzelemre

2012. március 19. hétfő, 07:52
Címkék:

Zalakerámia ZTE - Factum Sport Debrecen 74-91 ( 22-24, 22-22, 12-19, 18-26). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 600 néző. Jv.: Kapitány, Farkas, Szabó.

img 0157 a

ZTE: Kelley (12), Gá
spár (13/6), Withworth (6), Tóth G. (16/6), Henderson (15/6). Csere: Bödör (4), Baki (2), Vertetics (6/6). Vezetőedző: Heinrich Róbert.

Debrecen: Ingram (18/3), Boros (4/3), Moore (26/6), Schachtner (29), Szabó (7). Csere: Papp (3), Modzinger (2), Vass (29), Varga. Vezetőedző: Raul Jiménez.

A mérkőzés elején pár ponttal vezetett a hazai együttes, de a vendégek gyorsan fordítottak. A 4. percben már 9-19-et mutatott az eredményjelző. A ZTE még egy huszáros hajrával visszajött a mérkőzésbe. A második negyed az adok kapok jegyében telt, amíg azonban a hajdúságiak könnyű kosarakat szereztek, addig a ZTE-nek alaposan meg kellett küzdenie a pontokért.

img 0163 a

Feltűnő volt a hazaiaknál a légiósok indiszponáltsága. Szerencsére a vendégek is sokat hibáztak, így nem sikerült elhúzniuk. A nagyszünet után négy perc alatt mindössze egy pontot dobtak a zalaiak, a vendégek alaposan megugrottak (24.p.: 45-59). Innen már nem sikerült visszakapaszkodni a ZTE-nek.

A csapat védőjátéka teljesen szétesett, a debreceniek akkor dobtak kosarat, amikor akartak. A befejező negyedben Egerszegen gálázott a hajdúsági csapat, és magabiztosan nyert a találkozó végére teljesen elfáradó ZTE ellen. A nézők füttyel fejezték ki nem tetszésüket. Joggal jegyezték meg:" Csak a csodában bízhatunk a bennmaradás kapcsán". Reméljük, a csoda bekövetkezik.

img 0173 a

Vélemények:

Heinrich Róbert, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon göröngyös út elején járunk, remélem, a végére eltűnnek a göröngyök...

Raul Jiménez, a Debrecen vezetőedzője: - Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Már hosszú ideje keményen dolgozunk, aminek megvan az eredménye. Féltünk, hogy az edzőváltással a ZTE elkapja a fonalat, de nem így történt. El szeretnénk kerülni az osztályozót, ezen az úton tettünk előre egy lépést.

img 0254 a

Bödör Bence, a ZTE játékosa: - Sajnos, elég hamar elfáradtunk, de ennél többet tudunk. Remélem, az osztályozóra a két sérültünk is felépül, akkor azért más lesz.

Gáspár Dávid, a ZTE csapatkapitánya: - Nem játszottunk jól, nagyon mérges vagyok. Ennél többet most nem mondanék.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK