2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nekünk kevés az egy pont

2012. március 18. vasárnap, 10:31
Címkék:

ZTE - Haladás 1-1 (1-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 6082 néző. Játékvezető: Vad II. Asszisztensek: Kispál R., ifj. Tóth V. Gólszerzők: Balázs Zsolt (34.) illetve Halmosi (13.). Sárga lap: Bogunovics (12.), Kocsárdi (72.), Máté (90.), illetve Tóth P. (2.)., Rajos (8.), Oross (50.), Iszlai (90.). Kiállítás: Bogunovics (49.), Kocsárdi (90.), illetve Rajos (52.).

DSCF2434

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Kovács Gergő (Brkics, 85.), Hidvégi (Pavicsevics, 67.) - Máté, Ganugrava, Szakály D., Panikvar - Polareczki (Nicorec, 61.), Balázs. Vezetőedző:

Prukner László.

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Tóth P., Halmosi – Rajos, Iszlai, Nagy D. (Sipos N., 46.), Búrány (Kenesei, 74.) – Radó, Oross (Korolovszky, 91.). Vezetőedző: Artner Tamás.

Az első huszonöt percben azt a ZTE-t láttuk, amelyiket ebben az idényben oly gyakran. Nem tudott igazi ellenfele lenni a vasiaknak, akik szabadrúgásgóljuk mellett néhány holtbiztos helyzetet is kihagytak. Aztán 25 perc elteltével magára talált, és ettől kezdve szebbik arcát mutatta.

Az iramra nem lehet különösebb panasz, egyik csapat sem állt be védekezni, így időként élvezetes küzdelmet láthattunk, ha a színvonal nem is volt magas. De mintha meg lennénk átkozva, a legjobb helyzeteinket sem tudjuk gólra váltani. Igaz, a Halinak is volt helyzete, nem is egy.

Sok volt a felesleges szabálytalanság, de mintha Vad II. is úgy vélte volna, hogy itt vér folyik majd, ha nem fúj unos-untalan sípjába. Nem volt talán részrehajló, de nem volt benne a mérkőzésben három piros lap.

Egy azonban biztos, az újabb egy pont nekünk vajmi kevés.

DSCF2462

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Most sem sikerült a győzelem. Az első tízpercben gyengélkedtünk, a Haladás vezető gólja után megzavarodtunk. Az egyenlítő találatunk után már az első félidőben is voltak lehetőségeink. Szünet után egyértelműen győzelemre játszottunk. A mutatott játékunk alapján győzelmet érdemeltünk volna, de Fortuna ezúttal sem velünk volt.

Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője: - A mérkőzést úgy kezdtük, ahogy elterveztük.. Egygólos vezetésünk után eldönthettük volna a találkozó sorsát, de két nagy helyzetben hibáztunk. A második félidőben nagy adokkapok alakult ki, a ZTE győzelemre játszott, nagyon értékes 1 pontot szereztünk. Úgy látom, a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe.

DSCF2471

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: - A mérkőzés elején gyengélkedtünk. Az egyenlítő gólom után átvettük az irányítást, sajnos nem sikerült újabb gólt szereznünk, így elmaradt a várva várt első sikerünk.

Polareczki Roland, a ZTE játékosa: - Nem játszottunk rosszul, a játék összképe alapján mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna. Sajnos, csak egyszer sikerül a kapuba találnunk. Személy szerint még bízok a bent maradásunkban, a Vasas ellen meglesz az első győzelmünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK