2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Nagyot küzdöttek

2014. április 21. hétfő, 10:05
Címkék:

Soproni VSE - ZTE FC 3-3 ( 3-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Sopron, 800 néző. Jv.: Szőts. Gólszerzők: Deme (24. p., 11-esből), Fagyas (30. p.,41.p.,), illetve Preklet (18. p.), Baranyai (öngól, 43. p.), Bogunovics (82. p.). Piros lap: Nagy Z. (ZTE, 76. p., a kispadról).

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Bogunovics, Hajdu (Kocsis 78. p.) - Babati (Bíró 69. p.), Sluka, Kovács L., (Horváth V. 53. p.), Holdampf, Frizoni - Tóth L. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Bátran kezdték a találkozót a vendégek, az első 20 percben irányítottak, megérdemelten szerezték meg a vezetést. A zalai találat utána beleerősített a hazai csapat, gyorsan jött az egyenlítés. A Sopron ezután lendületben maradt, a ZTE egyre kevesebbet birtokolta a labdát. A hazai találatok kidolgozott helyzetek után nem is maradtak el. Egy szerencsés öngóllal tért vissza a mérkőzésbe a zalai együttes. Szünet után a zuhogó eső által felázott pályán egy ideig az egerszegiek játszottak jobban. A hazaiak később átvették a játék irányítását, Vlaszák többször is bravúrral mentett. A mérkőzés hajrájában a ZTE kispadjáról Nagy Z. megsértette a játékvezetőt, villant számára a piros lap. A pályán azonban a vendégek nem adták fel a pontszerzés lehetőségét, s mintegy zárásként Bogunovics szabadrúgása megpattant egy védőn és a hálóban kötött ki.

Az erősen tartalékos ZTE nagyot küzdött a jobb játékosokat felvonultató Sopron otthonában. A zalaiakat mindenképpen dicséret illeti, mivel kétgólos hátrányban sem adták fel. Küzdeni tudásuk értékes egy pontot eredményezett.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzésen reális eredmény született, amellyel elégedett vagyok.

Preklet Csaba, a ZTE játékosa: - Vezetésünkig jól játszottunk, utána érhetetlen módon visszaestünk. Küzdeni tudásunk azonban értékes egy pontot eredményezett.

Német Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Óriási szívvel játszott a csapat. Kicsit szerencsénk volt, de sokat dolgoztak a fiúk az egy pontért. Megérdemeltük.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK