2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt vendéggyőzelem

2015. április 05. vasárnap, 09:22
Címkék:

ZTE FC - Siófok FC 0-3 ( 0-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1300 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Mogyorósi (14. p.), Gárdos (29. p.). Peszmeg (93p). Piros lap: Szakály A. (ZTE, 69. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Fodor (Farkas N. 28. p.) - Bedi, Szakály A. - Bailo, Murai, Horváth P. (Babati 38. p.) - Délczeg. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A létükért küzdő siófokiak agilisan kezdték a találkozót. Előbb egy szabálytalan gólt szereztek, s mivel a ZTE továbbra sem "ébredt fel", utána egy szabályosat. A gyorsan bekapott gól alaposan megfogta a házigazdákat. A Balaton-partiak visszahúzódtak saját térfelükre, és kontrára rendezkedtek - sikerrel. Harminc perc után jött az újabb találatuk. A csereként beállt Babati lövése volt hazai részről az egyetlen említésre méltó esemény az első félidőben. Nem használtak a szünetbeli edzői feddések sem a ZTE-nek, továbbra is a Siófok akarata érvényesült. Csak elvétve jutottak helyzetbe a hazaiak. Szakály kiállítása után végképp eldőlt a találkozó kimenetele. A Balaton –partiak taktikusan játszottak, és a hosszabbításban újabb gólt szereztek, amivel fölényessé tették győzelmüket.

Rá sem lehetett ismerni az elmúlt két fordulóban eredményesen játszó ZTE-re. A zalaiak gyengén ritmustalanul, és lelkesedés nélkül játszottak. A kiesés elöl menekülő Siófok megérdemelten nyert.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Megérdemelten nyertek a vendégek, s amíg nem tanuljuk meg, hogy minden mérkőzésen a végsőkig küzdeni kell, nem számíthatunk sikerre. Nem tudom meddig tudom türtőztetni magam, de amit ma a csapat produkált, számomra elfogadhatatlan.

Soós Imre, a Siófok vezetőedzője: - Tartottam a mérkőzéstől, mivel a ZTE jó csapat. Igaz, mivel nagyon fiatal, kétarcú. Ezzel együtt nagyon fontos volt számunka a győzelem, mert létünkért küzdünk.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - A korán kapott gól megfogta a csapatot, görcsösen, erőtlenül játszottunk, ennek csak vereség lehetett a vége.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK