2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt három pont

2013. szeptember 08. vasárnap, 17:30
Címkék:

ZTE FC - Békéscsaba 1912 Előre 3-1 (2-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1500 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Kulcsár ( 14.p., 50. p.) , Nánási (21. p.), illetve Balogh M.( 55. p.). Piros lap: Bogunovics ( 45. p., ZTE), illetve Viucolet 45. p. Békéscsaba).


DSCF2920

ZTE: Jahics - Kovács G., Nánási, Bogunovics, Nagy Z. - Babati, Máté, Kulcsár (Vayer 72. p.), Frizoni, Hajdu (Szegleti 11. p.) - Pavicsevics (Buzás 45. p.) Vezetőedző: Simon Antal.

A mérkőzés első eseménye Hajdu sérülése volt, amely után a vendégek hagytak ki nagy lehetőséget. A másik oldalon góllal büntetett a ZTE, sőt pár perc hullámzó játék után tovább növelte előnyét. A vendégek nem adták fel, Jahics kétszer is bravúrral hárított. A félidő hajrája – amely páros kiállítással zárul - egyértelműen a ZTE-é volt.

DSCF2931

Szünet után úgy nézett, hogy ki fölényes győzelmet arat a ZTE, azonban az újabb Kulcsár találat után gyorsasan válaszoltak a vendégek. Mezőnyfölényt harcoltak ki, ami meddőnek bizonyult. A ZTE kontrák révén próbált veszélyeztetni, szintén kevés sikerrel.

A játék összképe alapján a ZTE megérdemelten szerezte meg első győzelmét. A csapat hullámzó teljesítményén viszont illene javítani.

DSCF2962

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Igazi rangadót játszottunk, szép gólok és kiállítások mérkőzése volt ez. A csapatnak sikerült összekapnia magát. amihez hozzájárult, hogy a vezetők a héten nem keltettek pánik hangulatot, hanem segítették a csapatot.

Komjáti András, a Békéscsaba vezetőedzője: - Az első nagy helyzetünket kihagytuk, ellenfelünk az övét viszont belőtte. A második kapott gólunk vicces és furfangos körülmények között született. Szünet után hiába harcoltunk ki mezőnyfölényt, a ZTE 3. gólja után eldőlt a mérkőzés kimenetele.

DSCF2963

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Megvan az első győzelmünk, ez a legfontosabb. A csapat már nagyon akarta a sikert, ezért sokat tettünk.

Szegleti Gergely, a ZTE játékosa: - Nagyon kellett már ez a siker nekünk és a szurkolóknak is. Bogunovics kiállítása után visszaestünk, mivel egy kulcsemberünket vesztettük el. Mezőnyfölényt harcolt ki a vendégcsapat, de jól védekeztünk, megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK