2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt fővárosi siker

2014. március 23. vasárnap, 11:04
Címkék:

ZTE FC - Vasas FC 0-1 (0-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2850 néző. Jv.: Berger. Gólszerző: Tamás ( 75. p.)

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Nagy Z., Hajdu - Babati (Horváth V. 65. p.) - Sluka, Gribic, Holdampf. Frizoni (Kocsis 85. p.) - Tanque (Bíró 53. p.) Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Lendületesen kezdtek a csapatok, két ZTE helyzet után egy Vasas lehetőség következett. Az első negyedóra jó tempója után visszavettek a csapatok az iramból. Enyhe vendégfölény mellett két ZTE-nek előtt két lehetőség is adódott, de a vendégek kapusa mindkétszer bravúrral mentett. A szünetben az egykori ZTE FC-ben szerepelt játékosokat köszöntötték. Szünet után Tanque önző volt nagy helyzetben, gyorsan le is cserélték. Átvette a játék irányítását a fővárosi együttes kapufák, helyzetek jelezték, hogy három pontért jöttek. A mérkőzés utolsó 15 percében meg is szerezték a vezetést. A ZTE erőlködött, hogy legalább döntetlenre mentse a mérkőzést, de nem sikerült az egyenlítenie.

A ZTE-t fizikailag, erőnlétileg múlta felül a budapesti gárda. A hazaiak rendre elvesztették a párharcokat s a kapura is kevés veszélyt jelentettek. A Vasas megérdemelten vitte el a 3 pontot.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE edzője: - Gratulálok a Vasasnak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Ma ennyire futotta erőnkből.

Szanyó Károly, a Vasas vezetőedzője: - Magunk számára tettük nehézzé a találkozót. Három kapufát rúgtunk, sok helyzet hagytunk ki , végül értékes 3 pontot szereztünk.

Kocsis Adrián, a ZTE játékosa: - A védekezést még valahogyan megoldottuk, de az előrejátékban gyengék voltunk, kevés helyzetünket kihagytuk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK