2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt egy pont

2014. október 19. vasárnap, 10:00
Címkék:

Mezőkövesd Zsóry FC - ZTE FC 1-1 (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Mezőkövesd, 1000 néző. Jv.: Nazsa. Gólszerzők: Molnár (14. p.), illetve Délczeg (84. p.). Piros lap: Takács (Mezőkövesd, 84. p.)

ZTE: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas - Bíró, Horváth A., Simonfalvi, Babati (Balio 91. p.) - Délczeg, Vittman ( Grbics 63. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Lendületesen kezdett a félénken játszó ZTE ellen a hazai csapat, gyorsan megszerezte a vezetést. A vendégeknek nem ízlett a hazaiak letámadásos játéka. Az Egerszegen is megforduló Kulcsár. Az első félidőben a zalaiak mindössze egyszer lőttek kapura. Szünetben használhatott az edzői fejmosás, mert egy egészen más felfogásban játszó ZTE lépett pályára. Fölényben játszott, s helyzetei is adódtak, amelyek azonban kimaradtak. Egy védelmi hiba után 11-eshez jutott a hazai együttes, de Szappanos hárította a büntetőt. A ZTE a lélektani előnyt kihasználva egyenlített. A győzelmet a hátralévő percekben mindkét csapat megszerezhette volna, de újabb találat már nem született.

Ellentétes félidők után igazságos döntetlen született.

Értékelés:

Lőrincz Emil, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben gyengélkedtünk, megszeppenve játszottunk. Szünet után feljavult a játékunk. Mindent megtettünk a győzelemért, helyzeteink adódtak, de kimaradtak.

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - A mérkőzés összképe alapján igazságos a döntetlen. Sőt az egy pontnak is örülhetünk, a hajrában 11-est hibázott a hazai együttes. Aztán mi dönthettük volna el a találkozót. Egy kis hiányérzetem azért van.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Változatos mérkőzést játszottunk, ha a kapu előtt a második félidőben jobban koncentrálunk, nyerhettünk volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK