2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Lehetett volna szebb a búcsú

2012. május 28. hétfő, 13:01
Címkék:

Kaposvári Rákóczi - ZTE FC 3-1 (2-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Kaposvár, 2 000 néző. Játékvezető: Veizer. Asszisztensek: L. Tóth, Márkus. Gólszerzők: Grumics (4., 20.), Graszl (61., 11-esből) ill. Okuka (10., öngól). Sárga lap: Grumics (3.), Graszl (58.), Bebeto (72.), ill. Kocsárdi (21.), Polareczki (25.), Szakály D. (90.).

Kaposvár: Posza – Okuka, Graszl, Bank, Addo – Balázs, Horváth T. (Fenyvesi 86.). Hegedűs, Pavlovics – Bebeto (Bőle 75.), Grumics (Haruna 68.). Vezetőedző: Sisa Tibor.

ZTE: Vlaszák (Vörös 4.) – Kocsárdi, Bogunovics, Hervás (Vittman 83.), Hidvégi - Szakály D., Kocsis, Nicorec, Máté - Kovács G., Polareczki (Jaszarevics 69.). Vezetőedző: Prukner László.

Hát vége van. A bajnokságnak is, meg egy időre NB I-es szereplésünknek is. A meccsről annyit: mintha indigóval készült volna, hű másolata volt mindannak, amit a csapattól ebben a bajnokságban láthattunk. Annyí pozitívuma azért volt, hogy megfogyatkozva bár, de ki tudtunk állni, s a kik pályára léptek becsülettel küzdöttek. S ezekben az ínséges időkben ez is valami.

Hogy mi lesz ezután? Az olimposzi jósnő szófordulatával élve: elkeseredni nem kell félni az NB II-től, meglepetés ha mindig győztök felkerültök, vagy sem.

Reméljük, ezután már mindenki tisztában van, mi lesz az egerszegi foci sorsa. (Mi, sajnos, nem).

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - A mérkőzés hűen tükrözte egész éves teljesítményünket, a Kaposvár könyörtelenül kihasználta hibáinkat. Ennek ellenére gratulálok játékosaimnak, ahogy hozzáálltak a mérkőzéshez.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: - Játékban teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, talán jobban is játszottunk. Sajnos, ezúttal is elkerülhető gólokat kaptunk. Mentálisan nagyon nehéz volt a találkozó számunkra.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Tartalékos csapatunk példásan küzdött. Sajnos, ezen a mérkőzésen is sújtott minket a balszerencse, ami az egész idényben velünk volt. Főleg a második félidőben játékban a Kaposvár fölé kerekedtünk, de tudjuk, a focit gólra játsszák.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK