2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Küzdősporttal a kábítószer ellen

2011. október 29. szombat, 12:57
Címkék:

A Hungaria Open keretében nemzetközi harcművészeti versenyt rendeznek november 18-20-án Zalaegerszegen, a Liszt Ferenc Általános Iskolában. A verseny a szakmai része mellett a kábítószer elleni küzdelmet is hívatott demonstrálni - hangoztatta Horváth Ferenc főszervező. A nemzetközi tornára Japánból, Kínából, sőt még az USÁ-ból is jelezték részvételüket versenyzők.

Küzdősporttal a kábítószer ellen

A versenyre kilátogató nézők láthatnak többek között pusztakezes fegyveres formagyakorlatokat, a tatamin pedig különböző irányzatok képviselői mérik össze tudásukat. A tornán több korcsoportban mérik össze tudásukat a versenyzők, a gyengébbik nem képviselői is ott lesznek. A verseny mellett a kiegészítő programok nagy része a kábítószer elleni harcról szól.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere elmondta, hogy szívesen vállalták fel a rendezvény anyag és erkölcsi támogatását, mert az nemes célt szolgál, mellette minden bizonnyal színvonalas küzdelmeket is láthatnak a nézők. Reméli, sokan kilátogatnak a versenyre, és a küzdelmek mellett a kábítószer elleni harcra is kapnak muníciót a rendezvényen résztvevők.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK