2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Közel álltak a bravúrhoz

2013. április 28. vasárnap, 15:51
Címkék:

Puskás Akadémia - ZTE FC 1-1 (0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Felcsút, 300 néző. Jv.: Farkas Á. Gólszerzők: Szakály (72. p.), illetve Pavicsevics (31. p.).

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Budovinszky, Bogunovics, Nagy Z. - Simonfalvi, Grbics (Máté 68. p.), Nánási (Szegleti 81. p.), Frizoni, - Seye (Sluka 63. p.), Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

Jól kezdte a mérkőzést az egerszegiek, az első 20 percben egyértelműen az éllovas fölé kerekedtek. Két nagy helyzetet is azonban elhibáztak. A folytatásban is a ZTE irányított, nem hagyta kibontakozni a Puskás Akadémiát. Az első félóra végén megérdemelten szerezte meg a vezetést. A hazaiak igazából először egy kapufával a félidő hajrájában veszélyeztettek.

Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a hazai együttes, de a ZTE tartotta a lépést, és a kontrái is a veszélyesek voltak. A hazai csapat fölénye a félidő közepén ért végül góllá. Utána még jobban beszorult a ZTE, de az egy pontot végül sikerült megszereznie.

A mérkőzés összképe alapján a ZTE két pontot hagyott Felcsúton. Jobb helyzetkihasználással biztosan nyerhetett volna.

Értékelés:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenfél ellen. Megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, sajnos kimaradtak.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: - Kicsit csalódott vagyok, jól játszó csapatunk a helyzetek alapján megérdemelte volna a 3 pontot.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Két ellentétes félidőt láthattak a nézők, 1-0-ás vezetésünknél egy jogos 11-est nem kaptunk meg. A helyzetek és a játékunk alapján két pontot hagytunk Felcsúton.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK