2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Köszöntötték az elmúlt év legjobb sportolóit

2012. március 08. csütörtök, 06:22
Címkék:

Zalaegerszegen, a városházán köszöntötték az elmúlt év legjobb sportolóit, akiket a sportbizottság választott meg.

DSCF1334

Régi hagyományt folytat a város - hangoztatta köszöntőjében Balaicz Zoltán alpolgármester. Elmondta, hogy 2011 legjobbjai méltóak az elismerésre. A ZTE női kosárlabda csapata a klasszikus csapatsportágban tavaly történelmet írt bronzérmével. A férfi kategória győztese, Mányoki Attila hosszútávúszó ember feletti teljesítményét 2008-ban Zalaegerszeg Díjjal már elismerte az önkormányzat. A kiváló versenyző, a sport igazi reklámhordozója. Nemrég a Landorhegyi Általános Iskolában tartott előadást a sport fontosságáról, az egészség megőrző szerepéről. A legjobb női sportoló szintén az úszók közül került ki. Szekeres Dorina (EuropTec Zalavíz ZÚK), aki az USA-ban tanul, és jó eséllyel pályázik a londoni olimpiai részvételre, tavaly 200 m háton lett aranyérmes az ob-n.

Gecse Péter, az önkormányzat oktatási-, kulturális- , sportbizottságának elnöke hangsúlyozta, hogy győztesek megérdemelten kapták meg az elismerést, tavalyi eredményeik mindenképpen tiszteletre méltóak. Megemlítette, hogy a város a lehetőségekhez mérten anyagilag is támogatja a sportot.

Ezután Balaicz Zoltán átnyújtotta a legjobbaknak járó serleget, elsőként Szélesy Juditnak, a ZTE NKK csapatkapitányának. Szekeres Dorina távollétében édesapja, Szekeres Csaba, majd végül Mányoki Attila vette át a serleget az alpolgármestertől.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK