2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Késői ébredés

2015. május 03. vasárnap, 09:39
Címkék:

Gyirmót FC - ZTE FC 3-1 ( 1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Gyirmót, 900 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Bobál (43., 74. p.), Beliczky (57. p.), illetve Kovács G. (80. p.)

ZTE: Szappanos - Pajor, Króner (Bíró 65 . p.) Forgács, Bedi - Kovács G. - Délczeg, Szakály, Vittman (Városi 67. p.) Babati - Daru. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A Mezőkövesd elleni győzelem után újabb bravúrra készült a zalai együttes. Az első 45 percben egy kihagyást leszámítva érvényesült a ZTE taktikája. Egyik csapat előtt sem adódott igazán nagy lehetőség, távoli lövéseket védték a kapusuk. Végül egy Szappanos által röviden kiütött labda került a vendégek kapujába. A ZTE a legrosszabb lélektani pillanatban kapta a gólt.

Szünet után a hazaiak egy óriási védelmi hiba után tovább növelték előnyüket, ezzel eldöntötték a találkozó sorsát. Újabb 20 perc után már 3 góllal vezettek. A ZTE ezután kezdett bátrabban játszani, az utolsó 20 percben többet veszélyeztetett, mint egészen addig. A szépítésen kívül azonban már többre nem futotta erejéből.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyert a hazai együttes. A zalaiak támadó játéka 70 percig gyengének bizonyult. Húsz perc jobb játék kevés volt a pontszerzéshez.

Értékelés:

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - Az első 45 percben a gólt leszámítva jól védekeztünk, nem engedtük helyzetbe kerülni a hazaiakat. A gólt nagyon rossz lélektani pillanatban kaptuk. Véleményem szerint egészen másképpen alakul a találkozó, ha 0-0 a félidő. Szünet után egy durva védelmi hibát követően mi intéztük el magunkat. Az utolsó 20 percben láttam biztató momentumokat a csapattól.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK