2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jókor rúgott gólok győzelmet értek

2013. október 27. vasárnap, 09:06
Címkék:

ZTE FC - Gyirmót 3-1 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1800 néző. Jv.: Botló. Gólszerzők: Pavicsevics (1., 47. p.), Frizoni (76. p.), illetve: Beliczky (40. p.).

ZTE: Jahics - Preklet (Szegleti 86. p.), Nánási, Bogunovics, Hajdú - Simonfalvi, Babati Kulcsár, Sluka (Holdampf 77. p.), Grbic - Pavicsevics (Frizoni 56. p.). Megbízott edző: Lendvai Miklós.

Remekül kezdte a találkozót a ZTE, gyorsan megszerezte a vezetést. Sőt az első 14 percben további 4 óriási helyzetet hagyott ki. A folytatásban kiegyenlített mezőny játékkal múltak a percek. A vendégek egy-két pontrúgással igyekeztek veszélyeztetni, eredmény nélkül. A félidő hajrájában egy egyéni villanás után egyenlített a vendégcsapat.

Fordulás után ismét góllal nyitott a zalai csapat. A vendégek nagyobb sebességre kapcsoltak, beszorították a a hazaiakat, akik kontrák után igyekeztek veszélyesek lenni. Egy ilyen akció után bebiztosították győzelműket. A hátra lévő időben a Gyirmót többször is veszélyeztetett, de a ZTE taktikus játékkal őrizte előnyét.

A ZTE megérdemelten győzte le az egyénileg jól képzett játékosokból álló vendégcsapatott. A góljaikat a legjobb lélektani pillanatokban szerezték.

Lendvai Miklós, a ZTE edzője: - Egy nagyon jó képességű csapatot győztünk le. A játékunkban még voltak üresjáratok, de nincs megállás, megyünk előre.

Sisa Tibor, a Gyirmót vezetőedzője: - Jó mérkőzéseket már tudunk játszani, nyerni nem. Hibáinkat hétről hétre könyörtelenül kihasználják az ellenfelek.

Kulcsár Kornél, a ZTE játékosa: - Jó pillanatokban rúgtuk a gólokat. Az első 15 percben eldönthettük volna a mérkőzést. A szünet előtt egy buta hiba után egyenlítettek a vendégek, a második félidőben viszont újítani tudtunk.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Egy jó képességű, a középpályán erőszakos ellenfél ellen sikerült nyernünk. A góljainkat nagyon jó időszakban szereztük, amikor az megfogta az ellenfelet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK