2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jó kis meccset játszottak

2013. február 10. vasárnap, 10:33
Címkék:

ZTE - Videoton 3-6 ( 2-3). Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1200 néző. Jv.: Kassai. Gólszerzők: Nánási, Pavicsevics (11-esből), Grbics, illetve U. Nikolics (2), Vinicius, Kovács, Oliveira, N. Nikolics. Piros lap: Szekeres.

ZTE: Jahics - Simonfalvi, Nánási, Kovács, Hajdu - Pál (Kocsárdi), Máté, Grbics, Frizoni - Szegleti (Babati), Pavicsevics. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A mérkőzés a két szurkolótábor balhéjával kezdődött. A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, a rendőrség segítségével állt helyre a rend.

Szerencsére a labdarúgók a pályán a játékkal törődtek. A vendégek két góllal gyorsan elhúztak. A ZTE nem roppant össze szépített, azonban a vendégcsapat gyorsan ismét két gólosra növelte előnyét. A félidő hajrájában 10 főre fogyatkozott a Vidi, és egy gólra zárkózott fel a ZTE.

Szünet után tovább tartott a hazaiak lendülete, és az egyenlítés is sikerült. Azonban az egerszegi játékosokat elragadta a hév, túlzottan is kitámadtak, s a védelem hibáit a vendégek könyörtelenül kihasználták, Végül a Videoton magabiztosan nyert, és kettős győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában. A ZTE viszont büszke lehet a második találkozón nyújtott teljesítményére.

Értékelés:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Az első húsz percben hitetlenül játszottunk. Amikor a csapat elhitte, hogy lehet keresni valója, jól játszott, és felállt. A mérkőzésen támadó játékunkkal elégedett voltam, a védekezésünkkel kevésbé.

Hajdu Norbert, a ZTE játékosa: - Gyengén kezdtük a mérkőzést, később sikerült talpra állnunk. 3-3 után talán túlságosan is kinyíltunk, ami megbosszulta magát.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK