2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jó kezdés után megérdemelt vereség

2014. augusztus 31. vasárnap, 09:08
Címkék:

SZTK-Erima - ZTE FC 3-1 ( 1-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Szigetszentmiklós, 300 néző. Jv.: Nazsa. Gólszerzők: Szepessy (40. p.), Tóth F. (47. p.), Szabó B. (64. p.), illetve Délczeg (8. p., 11-esből).

ZTE: Czirjék - Króner, Forgács, Fodor, Farkas - Simonfalvi (Szöllösi 75. p.), Horváth, Melczer, Délczeg, Babati (Balio 75. p.), - Vittman (Grbics 65. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a ZTE, Babati buktatása után 11-esből megszerezte a vezetést. Két perc múlva már egyenlíthetett volna a hazai gárda, de Szabó fejese mellé szállt. A bekapott gól ugyan megfogta a hazaiakat, de nem támadtak fejetlenül. Egy ideig mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. A félidő hajrájában egy védelmi hiba után egyenlített a hazai csapat. Fordulás után gyorsan újabb gólt kapott a ZTE, és az addig sem acélos támadó játéka tovább gyengült. A félidő közepén tovább növelték előnyüket a vendéglátók, innen már nem tudott felállni a ZTE.

A mérkőzésen az első félidőben még elfogadható játékot nyújtott a zalai csapat, szünet után egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült, és teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót. A ZTE védelme ezúttal gólképes volt, támadójátéka gyengére sikeredett, esélye sem volt a pontszerzésre.

Értékelés:

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - Harminc percig kézben tartottuk a mérkőzést. Egész héten a pontrúgások védésére készültünk, tudtuk, ellenfelünk ebben jó. Erre mindhárom gólt pontrúgás után kaptuk. Ezek után nehéz mit mondani..

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Jól kezdtünk, és bentről úgy éreztem, jól kézben tartjuk a találkozót. A hazaiak pontrúgásból egyenlítettek, sőt a második és harmadik góljukat is hasonlóképpen szerezték. Bőven van még gyakorolni valónk. Sajnos, azt kell mondjam megérdemelten nyert a hazai csapat.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Álomszerűen kezdtünk, és egy ideig jól tartottuk magunkat. Pontrúgásokból ennyi gólt kapni egyszerűen nem szabad.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK