2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ismét kétpontos győzelem

2013. október 10. csütörtök, 06:02
Címkék:

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE 81-83 ( 23-28, 19-18, 25-19, 14-18). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Kaposvár, 800 néző. Jv.: Földházi, Szabó G., Minár.

Kaposvár: Hinnant (11/3), Fodor M. (14/3), Hendlein (16), Puljko (9), Pesics (13). Csere: Kiss (4), Dávid (9), Jancikin (5). Vezetőedző: Fekete Ádám.

ZTE: Boston (16/6), Plumb (15/6), Gáspár (2), Safford (21/3), Lekli (12). Csere: Kertész (4), Kámán (6/3), Koma (1), Kovács Á. (6). Vezetőedző: Völgyi Péter.

Az első percekben a hazai csapatnál volt az előny, de a ZTE nem hagyta, hogy meglépjen ellenfele. A negyed közepén már 16-15-öt mutatott az eredményjelző. A játékrész hajrájában a zalaiak játszottak pontosabban, és ötpontos előnyre tettek szert. A folytatásban is fej - fej melletti küzdelem alakult ki, egyik együttesnek sem sikerült jelentős előnyre szert tennie. A találkozó hajrája, akár csak a Falco ellen rendkívül izgalmasan alakult. Döntő jelentősége volt, hogy Plumb révén a zalaiak kétszer is támadó lepattanót tudtak szerezni. S bár a kanadai légiós büntetőzése nem volt sikeres, a ZTE - akár csak a Falco ellen - ismét kétpontos győzelmet aratott, és elmondható jól kezdte az idényt.

Vélemények:

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: - A hatékony védekezés hozta meg számunkra a sikert, de amikor nagyon kellett, kintről is betaláltunk. Újabb sikerünk egyértelműen a csapatmunka eredménye, senki nem akarok kiemelni. A Kaposvár elleni sikert jobban megérdemeltük, mint a Falco ellenit.

Kámán Tamás, a ZTE játékosa: - A csapat ismét példásan küzdött, ennek köszönhetjük újabb győzelmünket. No meg annak, hogy a padról beszállók is hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, s nem csak magamra gondolok. Még most sem játszottunk jól, de értékes győzelmet arattunk.

Koma Dániel, a ZTE játékosa: - Csapatként voltunk jók , van aki a védekezésben, más a támadásban nyújtott jó teljesítményt. Jól kiegészítettük egymást, értékes győzelmet arattunk Kaposváron.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK