2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Igazságos döntetlen a szezonzárón

2013. június 02. vasárnap, 18:42
Címkék:

ZTE FC - Haladás II. 1-1 (0-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1850 néző. Jv.: Farkas. Gólszerző Nánási (51. p.), illetve Kulcsár ( 6. p.). Piros lap : Kulcsár (82. p.), Füredi (92. p.) (mindkettő Haladás).

DSCF7100

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Nánási, Simon Z. – Babos, Szegleti (Kovács G. 75. p.) Máté, Frizoni, (Tishkievich 65. p.), Hajdú (Budovinszky 88. p.), - Pavicsevics. Vezetőedző: Simon Antal.

DSCF7111

Alaposan feltüzelt fiatalokkal érkezett Egerszegre a Haladás. A vasiak meg is lepték a ZTE-t, gyorsan megszerezték a vezetést. A zalaiak nehezen találták a vendégcsapat sok mozgásos játékának az ellenszerét, és ha a szombathelyiek jobban koncentrálnak, további gólokat szerezhettek volna. A zalaiak néhány helyzet mellett kapufáig jutottak az első félidőben.

A szünetben a Szőcs János Labdarúgó Akadémia első végzős osztályának hallgatóit köszöntötte Nagy Ferenc, a ZTE elnöke és a névadó Szőcs János.

DSCF7117

Fordulás után egy kapushibát követően gyorsan egyenlítettek a zalaiak. Ettől kissé elszabadultak a vendégeknél az indulatok. A játékvezető előbb kiállította a a vasiak két edzőjét - Tóth Lászlót és Kuttor Attilát - majd két játékosát. A ZTE egyre nagyobb mezőnyfölényben játszott, de a vasi kontrák továbbra is veszélyesek voltak. Végül is egy hullámzó, jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK