2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hit nélkül nem lehet győzni

2012. március 25. vasárnap, 09:08
Címkék:

Vasas - ZTE 3-2 (1-0). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Illovszky Rudolf Stadion, 2000 néző. Játékvezető: Radványi Ádám (asszisztensek: Erős G., Varga Zsolt). Gólszerzők: Tóth B (7.) Jaszarevics (74.), Brkics (76), Dajics (78.), Kovács G. (92.). Sárga lap: Bárányos (38.), Dajics (79.) ill. Szalai (43.), Balázs (60.), Ganugrava (71.).

img 0577 a

Vasas: Ilizi - Kovács G., Tóth M., Takács, Tóth B. - Varga (Szabó 75.), Mehmedagics, Kovács D.(Katona 67.), Hercegfalvi - Dajics (Kovács Á., 80.), Bárányos. Vezetőedző: Urbán Flórián.

ZTE: Jahics - Szalai T., Ganugrava, Hidvégi (Jaszarevics 72.), Pál D. - Nicorec (Brkics 46.), Máté P., Hervás (Polareczki 61.), Szakály D., Panikvar - Balázs Zs. Vezetőedző: Prukner László.

Nem lehet mindenért Fortunát okolni. Bár igaz, hogy hosszú évekig szebbik arcát mutatta felénk, most viszont valamiért megorrolt ránk. Lehet, hogy azért, mert csak azokat szereti, akik hisznek magukban is, nemcsak benne.

Márpedig a csapatból most főként a hit, az akarat hiányzik. És az elkeserítő az, hogy ezt nem lehet egyik napról a másikra pótolni. Nincs egy energiaitalhoz hasonló hitital, s egy egész csapatot nem lehet kicserélni.

img 0578 a

Nem az első meccs volt ez a bajnokság során, amelyik kicsúszott a kezünkből. Mit lehet itt tenni?

Passz....

Vélemények:

Prukner László, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben a göröngyös talajon a rövid passzos játékot erőltettük, a szünet után a cserék révén feljavultunk és 2-1 vezetésünk után is nekünk voltak helyzeteink. Sajnos, ezek kimaradtak. A folytatásban sportemberként kell viselkedni, és el kell dönteniük a játékosoknak, hogy mit akarnak.

img 0594 a

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: - Sajnos, még 2-1-es vezetésünknél sem hittük el, hogy nyerhetünk a Vasas otthonában.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Az első félidőben jobb volt a Vasas, a második félidőben teljesen a mi kezünkben volt a mérkőzés kimenetele. A sors nagyon igazságtalan velünk, a Vasas s nem érdemelte meg a 3 pontot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK