2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Helyzetünk sem akadt

2014. november 01. szombat, 09:05
Címkék:

Vasas FC - ZTE FC 2-0 (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 700 néző. Jv.: Szőts. Gólszerző: Ferenczi (45. p., 75p. 11-esből).

ZTE: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas - Simonfalvi, Kovács Gy., Grbics (Szöllősi 11., Balio 65. p.), Bíró . Babati, Károly. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A sérülések miatt tartalékos ZTE lépett pályára, de a hazai oldalon is akadtak hiányzók. A fővárosi együttes már a mérkőzés elején beszorította ellenfelét, ráadásul a mérkőzés elején Grbics megsérült, a zalaiak elvesztették karmesterüket. A ZTE minden energiája a védekezésben merült ki, játékosai képtelenek voltak megtartani a labdát, így a Vasas állandóan Szappanos kapuja előtt tanyázott. Igazából a fővárosiak is kevés helyzetet dolgoztak ki, de egyre inkább levegőben lógott a Vasas találata. Már úgy tűnt, a ZTE kihúzza az első félidőt, de Ferenczi fejesét Szappanos saját kapujába ütötte.

Szünet után sem sokat változott a játék képe, a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, igaz helyzeteket nem nagyon alakítottak ki a zalai kapu előtt. Azonban a fővárosiak segítségére sietett a játékvezető, egy elég véleményes 11-essel. Ferenczi belőtte, de nem tudni miért, a játékvezető újra rúgatta. Már úgy nézett ki, hogy Szappanos hárítja az ismételt 11-est , de végül kezei között a kapuba csorgott a labda.

A ZTE főleg támadásban nagyon gyengét produkált a Vasas ellen. Kis szerencsével még is pontot szerezhetett volna, ha Szappanos két bravúros védése után kicsit ügyesebb.. A zalaiak újabb vereségükkel messze leszakadva követik az élmezőnyt. Sőt lassan hátra felé kell nézniük a kiesők felé.

Vélemények:

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Támadásban gyengélkedtünk. Kapura abszolút nem voltunk veszélyesek, csak vereség lehetett a vége.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Az előre játékban gyengén teljesítettünk, csak a védekeztünk. Idegenben gól nélkül nem lehet pontot szerezni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK