2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelmet szalasztottak el

2015. augusztus 02. vasárnap, 10:18
Címkék:

Szigetszentmiklósi TK Erima - ZTE FC 1-1 (0-1)

Szigetszentmiklós, 600 néző. Jv.: Takács. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Gólszerző Völent (90. p., 11-esből). illetve Daru (23. p., 11-esből). Piros lap: Bora (Szigetszentmiklós 87. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács Fodor - Szakály A. (Koller 74. p.), Patvaros, Bedi - Városi, Daru (Horváth R., 79. ) Babati. Vezetőedző: Csank János.

Sokan bizakodtak, hogy a papíron erősebb ZTE Szigetszentmiklóson begyűjti a 3 pontot. Az első 20 perc az óvatosság jegyében telt el, a kapuk nem forogtak veszélyben, mindkét csapat a másik hibájára várt. A zalaiak első korszerű támadásuk végén 11-eshez jutottak, amelyet értékesítettek. A gól után beleerősített a hazai csapat, a vendégek jól védekeztek. Helyzetek adódtak mindkét oldalon, de a az SZTK többet birtokolta a labdát. Fordulás után továbbra is a házigazdák voltak aktívabbak, eredmény nélkül.

Aztán a ZTE percei következtek, többször eldönthették volna a találkozósorsát, nem tették. A mérkőzés hajrájában felgyorsultak az események. Kiállítás hazai oldalon, amely a pest megyeiket paprikázta fel. Büntetőhöz jutottak, amit belőttek. A ZTE szintén büntetőből megnyerhette volna a találkozót, de Koller kihagyta, maradt a döntetlen.

A vendégcsapat csak magát okolhatja a döntetlenért. A taktikusan játszó ZTE 80 percig uralta a mérkőzést, és eldönthette volna a találkozó kimenetelét nem tette, amiért drága árat fizetett. Egy megnyert mérkőzést adott döntetlenre. Továbbra sem sikerül nyernie Szigetszentmiklóson.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Az első mérkőzésektől mindig félek. Mindenki szeretne jól rajtolni. Elégedett lehetnék az egy ponttal, de ha a 11-est berúgjuk, akkor nyerünk.

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - Nehéz mit mondani. Kétszer engedtük ki a győzelmet a kezünkből, amikor a 90. percben gólt kaptunk, utána meg kihagytuk a 11-est. A mérkőzés összképe alapján 3 pontot érdemeltünk volna.

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - A hajrában sajnos kicsúszott a kezünkből a 3 pont. Nyolcvan percen át mi irányítottunk. Az utolsó 10 percben nem tudom mi történt. Több helyzetünk akadt, illett volna előbb eldönteni a találkozó sorsát, de nem sikerült.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK