2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelem a hosszabbításban

2013. október 06. vasárnap, 17:37
Címkék:

Ceglédi VSE - ZTE FC 0-1 (0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Cegléd, 200 néző. Jv.: Takács J. Gólszerző: Babati (91.p.)

ZTE: Jahics - Preklet, Bogunovics, Kovács G., Hajdu - Simonfalvi, Nánási, Babati, Grbics (Szegleti 64. p.) Frizoni (Vayer 80. p.) - Pavicsevics. (Vágó 88.p.) Megbízott edző: Lendvai Miklós. Gólszerző: Babati (91.p.)

Az első 15 perc az ismerkedés jegyében telt el, a két tizenhatos között hullámzott a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. A folytatásban is a csapatok a védekezésre fektették a hangsúly. A vendégeknél Pavicsevics fejeseit könnyedén fogta a ceglédi kapus. A félidő hajrájában a vendéglátók veszélyeztettek többet, de vagy Jahics védett, vagy pontatlanul céloztak.

Szünet után továbbra is a ceglédiek játszottak fölényben. A zalaiak csak ritkán jutottak el a hazaiak kapujáig. Futószalagon jöttek a hazai lehetőségek, de Jahics a helyén volt. A hosszabbításban egyetlen lehetőségét kihasználta a ZTE és elvitte a 3 pontot.

Úgy látszik Lendvai Miklóssal megtanul nyerni az egerszegi csapat. A ceglédi találkozón a Fortuna ismét a ZTE-vel volt. Tipikus egygólos mérkőzésen nyert a zalai csapat, s a győzelmet meg nem kell megmagyarázni.

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: - A mérkőzés összképében nem volt benne, hogy nyerhetünk. A hajrában egy nagyon szép támadás után megszereztük a győztes gól, és értékes 3 pontot szereztünk.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Az utolsó 20 percben nagyon nyomott a Cegléd, de jól védekeztünk. A csereként beállt Vayer gyönyörű megmozdulása után Babati büntetett. Kétszer nyertünk idegenben, ezt nem kell megmagyarázni.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - A találkozón nálunk végig a védekezés dominált, de vezettünk több veszélyes kontrát is. Nem érdemtelenül nyertünk, igaz a Fortuna is velünk volt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK