2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kiütéses vereség

2014. május 05. hétfő, 06:19
Címkék:

Gyirmót FC - ZTE FC 5-1 (2-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Gyirmót, 800 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Oross (5., 70., 77.p.), Magasföldi (33. p., 11-esből). Andorka (93. p.). Piros lap: Preklet (33. p.).

ZTE: Vlaszák - Preklet, Bogunovics, Kovács G., Hajdu - Holdamp, Simonfalvi - Babati, Grbics, Frizoni - Vittman. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Eltiltások, sérülések miatt az ZTE erősen tartalékosan lépett pályára, a kispadon az U-21-es csapat játékosai ültek. Gyorsan megszerezte a vezetést a hazai csapat, s akárcsak a Balmazújváros ellen, ismét pontrúgásból kaptak gólt a zalaiak. Nem roppantak össze a vendégek, enyhe fölényben játszottak, de semmi veszélyt nem jelentettek a hazaiak kapujára. A félidő közepén Vlaszák védett bravúrral. A játékrész hajrájában Preklet kezezett a 16-oson belül, 11-es, és második sárgája után mehetett zuhanyozni.. Nem sok jót ígért a folytatás a ZTE számára. Szünet után meglepetésre a tíz emberrel játszó zalaiak szépítettek. A találat rövid ideig tartást adott a vendégeknek, de a találkozó utolsó 20 percében "megszórta" ellenfelét a hazai csapat. Sorra alakította ki helyzeteit, amelyeket jó százalékban értékesített.

Ahogy várható volt, a tartalékos ZTE kikapott a jó formába lendült vendéglátójától. A mérkőzés bebizonyította, hogy a fiatalokkal "lépcsőfokokat" átugorva nem lehet eredményesen szerepelni. Rutinos játékosok nélkül a mai ZTE erősen sebezhető.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Korán megszerezte a vezetést a Gyirmót. A 11-es és a kiállítás után kontrázhattunk volna, nem sikerült. Ennyi gólt nem kaphattunk volna.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - A több volt NB I-es játékossal felálló hazaiak ellen 1-0 után levegőben lógott az egyenlítésünk. A 11-es és kiállítás után nehéz helyzetbe kerültünk, amit kihasznált a hazai csapat.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK