2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Gödörben a ZTE

2013. szeptember 01. vasárnap, 09:40
Címkék:

Dunaújváros PASE - ZTE FC 3-0 (1-0). NB II-es labdarúgó mérkőzés. Dunaújváros 600 néző. Jv.: Varga. NB II-es labdarúgó mérkőzés. Gólszerzők: Lázár (33. p.), Godslove (50.p.), Urbán (59. p.). Piros lap: Böőr (61. p.).

ZTE: Jahics - Simonfalvi, Nánási (Buzás 27. p.), Kovács, Nagy - Máté, Vágó, Szegleti, Kulcsár - Frizoni, Vayer (Babati 74. p.). Vezetőedző: Simon Antal.

Nem a legjobb előjelekkel várta a mérkőzést a ZTE. A csapat háza táján több negatív esemény történt a hét során: búcsú a Magyar Kupától, "bunda" gyanú, sérülések.

A mérkőzés első 20 percében még tartotta magát a ZTE, Vágó lövése szállt a kapu mellé. Az első fél óra végén jött az szokásos védelmi hiba és vezetett a hazai csapat. A félidő hajrájában a vendégek erőtlen próbálkozásai nem jártak eredményel. Simon Antalnak a szünetben sem sikerült rendet rakni a fejekben, a kezdés után hamarosan úra zörgött a vendégek hálója. Ráadásul tíz percen belül jött a hazaiak harmadik találata. Az addig sem acélos ZTE teljesen szétesett, Jahics bravúrjain múlott, hogy nem kapott újabb gólokat.

A ZTE megalázó vereséget szenvedett. Az újabb fiaskó azért is fájó, mert a hazaiak Böőr kiállítása után 10 emberrel mértek megsemmisítő vereséget a zalaiakra. A csapatnál a helyzet enyhén szólva tragikus, alapos elemzésre és változásra lesz szükség, ha a ZTE a mély gödörből kikerüljön. A feljutást alighanem gyorsan el kell felejteni. Az eddig mutatott játék, és eredménytelenség után a bent maradás is csoda lesz.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK