2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Frizoni, a nyerő csere

2013. november 03. vasárnap, 10:52
Címkék:

Szolnoki FC - ZTE FC 0-1 ( 0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Szolnok, 500 néző. Jv:. Veizer. Gólszerző: Frizoni (87. p.)

ZTE: Jahics - Preklet (Kovács G. 75 . p.), Bogunovics, Nánási,, Hajdu - Sluka, Simonfalvi (Nagy Z. 46. p.) - Kulcsár, Grbic ( Frizoni 66. p.), Babati - Pavicsevics. Megbízott edző: Lendvai Miklós.

Az első 15 percben a ZTE alakított ki helyzeteket, amelyeket elhibázott. A vendégek uralták a játékot a folytatásban is, de a kapaura kevés veszélyt jelentettek. Az első szolnoki lehetőség a félidő közepén adódott. A vendégek többnyire Pavicsevics "fejét" keresték, de a beadások vagy pontatlanok voltak, vagy a csatár nem célzott pontosan. A félidő hajrájában a két 16-os között folyt a játék, a szolnokiak távoli lövésekkel veszélyeztettek -eredmény nélkül.

Szünet után esett a játék színvonala, a küzdelem került előtérbe. A kapuk alig kerültek veszélybe. A tipikus 1 gólos találkozón előbb Kulcsár szabadrúgásból lőtt egy kapufát, azonban Frizoni pár perc múlva már pontosabban célzott. Pár perccel a vége előtt a ZTE megszerezte a vezetést és megnyerte a mérkőzést. A brazil játékos ismét nyerő játékosnak bizonyult.

Vélemények:

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Nem játszottunk jól, de jobban, mint a Szolnok. Többet tettünk a sikerért, mint a hazaiak, megérdemeltük a 3 pontot.

Dézsi Atila, a ZTE ügyvezetője: - Nagyon örülök az újabb idegenbeli győzelemnek. Gratulálok a fiúknak. A csapat és Jahics jó teljesítménye hozta meg számunkra a győzelmet.

Németh Ottó technikai vezető: - Fegyelmezett, lelkes játékunk és kapusunk pár bravúrja kellett az újabb idegenbeli sikerhez. Frizoni ismét fontos gólt szerzett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK