2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Elhozhattuk volna a 3 pontot is

2014. március 02. vasárnap, 17:08
Címkék:

Ajka FC – ZTE FC 1-1 (1-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Ajka, 600 néző. Jv.: Botló. Gólszerzők: Lattenstein (34. p.), illetve Grbics (35. p.).

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Bogunovics, Nagy Z. (Kocsis 88. p).- Sluka, Grbics, Holdampf, Frizoni - Tanque (Babati 65. p., Hajdú 85. p.), Vittman. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A közelmúltban megfogyatkozó ZTE nem ijedt meg a rutinos játékosok sorát felvonultató hazaiaktól, az első 30 percben háromszor találta el a kapufát. Egy ritka ellentámadás végén mégis a hazaiak szerezték meg a vezetést. A zalaiak azonban egy percen belül egyenlítettek. A ZTE az első 45 percben egy értelműen jobban játszott ellenfelénél. Szünet után is a vendégek akarata érvényesült. A hazaiak védekezésre kényszerültek, amit jól végeztek. A második félidőben egy igazi gólszerzési lehetőség adódott a ZTE előtt, de Vittman lövését védte a hazai kapus.

A mérkőzésről elmondható, hogy a jól játszó ZTE elhozhatta volna a 3 pontot.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Több helyzetet alakítottunk ki, amelyeket sajnos nem sikerült értékesítenünk.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Jobbak voltunk az Ajkánál. Meglepően jól játszott a csapat. Játékunkban benne volt a győzelem lehetősége, de az idegenbeli egy ponttal is elégedett vagyok.

Kovács Gergő, a ZTE védője: - Az edzőmérkőzéseken mutatott jó játékot sikerült átmenteni a bajnoki találkozóra. Egyértelműen 3 pontot érdemeltünk volna.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Végig támadtuk a mérkőzést, sok helyzetet hagytunk ki, a kapufát is háromszor eltaláltuk, gólokkal kellet volna nyernünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK