2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egyik csapat sem érdemelt győzelmet

2014. május 10. szombat, 15:37
Címkék:

ZTE FC - Szolnoki MÁV 0-0

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 500 néző. Jv.: Botló.

ZTE: Czirjék - Simonfalvi, Kovács G., Bogunovics, Hajdu - Babati (Nagy Z. 46.p.), Sluka, Holdamp (Kovács L. 60. p.), Frizoni - Tanque (Szántó 66. p.) Vittman. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Az első félidőben javarészt mezőny játékkal múlatták a csapatok az időt. Babati lövését bravúrral védte a vendégek kapusa. A másik oldalon a félidő hajrájában egy pontrúgás után kellett bravúrt bemutatni Czirjéknek. A félidő hajrájában Babati megsérült le kellett cserélni. A második játékrész elején rövid ideig lendületesebb lett a ZTE játéka, két lövés jelezte a hazaiak fölényét, amelyet azonban biztosan védett a szolnoki kapus. A folytatásban lelült a találkozó, a vendégek masszívan védekeztek, aA ZTE pedig lassan, körülményesen szövögette támadásait. A hajrában Kovács G. fejesét védte bravúrral Pokorni.

Alacsony színvonalú közepes iramú találkozón, lassan körülményesen játszottak a csapatok, egyik együttes sem érdemelte meg a 3 pontot. A ZTE támadásban továbbra is halovány teljesítményt nyújt.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Kevesen vagyunk az edzéseken, mivel két csapat - a felnőtt mellett az U-21-es korosztály - érdekeit is szem előtt kell tartani. Ennek ellenére többet vártam a csapattól. Több játékosnál a futásmennyiséggel gond van. Támadásban is gyengélkedünk.

Kiss Károly, a Szolnok vezetőedzője: - Egerszegen 1 pontot szerezni nem rossz dolog. Támadásban többet vártam a csapattól, de annak örülök, hogy masszívan védekeztünk.

Hajdu Norbert, a ZTE játékosa: - Mezőnyfölényben játszottunk, de helyzeteket alig alakítottunk ki a szolnoki kapu előtt. Gól nélkül pedig nem lehet nyerni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK