2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egy félidei remeklés, egy félidei szenvedés

2013. április 07. vasárnap, 12:15
Címkék:

ZTE FC - Veszprém FC 3-2 ( 3-1). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 800 néző. Jv.: Karakó. Gólszerzők: Pavicsevics ( 10. , 25. p.) Kocsárdi (11-esből, 29. p.), illetve Thiago (11-esből 45. p.), Szabó (56. p.)

DSCF7033

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Bogunovics, Budovinszky, Nagy -

Simonfalvi, Grbics (Vágó 90.p.) Seye, Nánási, Frizoni (Tishkevich 76. p.) - Pavicsevics (Sluka 46. p.). Vezetőedző: Simon Antal.

Az első negyedórában a vendégek birtokolták többet a labdát, de kapura kevés veszélyt jelentettek. Meglepetésként hatott a ZTE vezető gólja, ami után a hazaiak átvették az irányítást. Rövid időn belül ismét a zalaiak gólgyárosa villant, de ezután is sem állt le a ZTE. Pavicsevicset szerelték a 16-oson belül szabálytalanul, és máris három góllal vezetett az egerszegi csapat. A hátralévő időben is több százszázalékos helyzetet hagyott ki a ZTE. A félidő utolsó percében egy felesleges szabálytalanság után 11-esből szépített a vendégcsapat.

DSCF7036

Szünetben sérülés miatt le kellett cserélni Pavicsevicset, amely alapos zavart okozott a ZTE játékában. A Veszprém teljesen átvette a játék irányítását, a hazai csapat alig birtokolta a labdát. A vendégek újabb gólt szereztek. A teljesen visszaeső zalaiakkal szemben levegőben lógott az egyenlítés. A második félidőben a ZTE alig jutott el a vendégek kapujáig, de végül is kicsikarta a számára fontos győzelmet. Elmondható, hogy egy agyon nyert találkozót tett maga számára nehézzé a második félidőben a ZTE.

Vélemények:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben jól játszottunk, gólokat szereztünk. Szünet után a kényszerű cserét követően visszaesett a játékunk, de helyzetünkben számunkra a győzelem volt a legfontosabb. Készülünk az Ajka elleni összecsapásra.

Nagy Tamás, a Veszprém vezetőedzője: - Az első félidőben sok hibával játszottunk. Végig bíztam a csapatban, hogy visszajöhetünk a mérkőzésbe. Sikerült is, de az egyenlítés elmaradt.

DSCF7082

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Az első játékrészben jól játszottunk, a második félidőben nem ment a játék, így nyögvenyelősre sikeredett a győzelmünk.

Vlaszák Géza, a ZTE cserekapusa: - Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzés sorsát, a második nehézre sikeredett, de a lényeg, a győzelem megvan.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK