2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Csak a győzelemnek lehet örülni

2016. március 12. szombat, 16:59
Címkék:

Dunaújváros - ZTE FC 1-3 (0-1)

Dunaújváros, 200 néző. Jv.: Farkas T. Gólszerző: Koval (93. p., 11-esből), illetve Daru ( 1. p.,11-esből .), Forgács (55. p.), Wittrédi (87. p.).

ZTE: Kovács D. - Króner, Forgács, Gyagya, Szalkai (Wittrédi 57. p.) - Szakály, Nagy T., Bedi - Babati, Daru (Ekler 66. p.), Horváth R.( Városi 46. p.) Vezetőedző: Csank János.

Remekül kezdte a ZTE a mérkőzést, Szalkait buktatták a 16-oson belül, a megítélt 11-es Daru biztosan értékesítette. Mindenki várta a folytatást, ami azonban elmaradt. A gyorsan kapott góltól nem roppant össze a zömmel utánpótlás korú játékosokból álló hazai együttes. A ZTE játékosai túlzottam megnyugodtak, a hazaiak rendre letámadták őket, nem hagyták, hogy kibontakozzanak. Nem látszott meg a két csapat helyezése közötti különbség. Az első félidőben még egy Daru helyzet adódott, és nem több.

A szünetben cserélt a ZTE Városival lendületesebb lett a támadó játék, egy pontrúgás után jött az újabb vendég gól. A biztos győzelem tudatában rövid időre lendületesebben játszott a ZTE. Daru sérülése után azonban feljöttek a hazaiak. Egy kezezés után megítélt 11-est Wittrédi a kapufára lőtt, nem sokkal később javított. A hazaiak a mérkőzés hosszabbításában 11-esből megszerezték a becsületgólt.

A dunaújvárosi fiatalok ellen a ZTE volt a találkozó esélyese. Alacsony színvonalú, sok hibával tarkított találkozón vendégek végül felejthető játékkal hozta a papírformát.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - A szezon leggyengébb játékát produkáltuk, több játékosom formán kívül volt, vagányabbnak kell lennünk. Csak a győzelemnek örülhetünk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE szakmai igazgatója: - Jól indult számunkra a mérkőzés. Az első félidőben különösen visszafogottan játszottunk, a másodikban viszont felőröltük a fiatal hazai csapat ellenállását, győzelmünk nem forgott veszélyben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK