2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Döntetlen a kieső ellen

2014. június 02. hétfő, 07:58
Címkék:

Tarr Sprint Andráshida SC - Diósdi TC 2-2 (1-2)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 250 néző. Jv.: Kovács G. Gólszerzők: Major, Polareczki, illetve Rosta, Sebestyén.

Andráshida: Osbáth - Sági G., Török, Major, Halász (Mavolo) - Babos (Horváth D. ), Kovács Gy., Gál, Polareczki - Jasarevic (Rohonczi), Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

Nagyszerűen kezdte a találkozót a hazai együttes, gyorsan megszerezte a vezetést. Az első 20 percben eldönthette volna a találkozótsorsát, de lehetőségeit kihagyta. Durva védelmi hiba után egyenlített a vendégcsapat, és egy újabb jól sikerült kontra után már vezetettis . Szünet után hosszú ideig meddő mezőnyfölényben játszott a zalai csapat, s nagy nehezen egy szögletrúgás után sikerült az egyenlítés. A hátra lévő percekben akár a győzelmet is megszerezhette volna.

A hazai csapat kihagyta lehetőségeit, így meg kellett elégednie az 1 ponttal. Nagy különbségű zalai siker esetén bronzérmes lehetett volna az Andráshida, így az 5. helyen zárt, ami dicséretes teljesítmény.

Értékelés:

Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője: - A bajnokság vége felé helyzetkihasználásunkkal gondok akadtak. A mai találkozót gólokkal kellett volna nyernünk. A csapat egész évi teljesítményével azonban elégedett vagyok.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK