2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Daru góljai döntöttek

2015. augusztus 09. vasárnap, 13:49
Címkék:

ZTE FC - Budaörsi SC   2-0 (1-0). NB II Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2158 néző. Jv.: Botló. Gólszerző: Daru (32. p, 11-esből , 68. p.)

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner (Gyagya 74. p.), Forgács, Fodor - Szakály (Bíró 58. p.), Patvaros, Bedi - Városi, Daru, Babati (Bailo 70. p.). Vezetőedző: Csank János.

A találkozó előtt 75 éves dr. Bánhegyi Bélát, a ZTE sportorvosát búcsúztatták, aki évtizedeken át szolgálta a zalai klubot.

A vendégek nem ijedt nyuszi módjára léptek pályára, jól védekeztek, és a támadásvezetés lehetőségéről sem mondtak le. Negyedóra ismerkedés után fölényt harcolt ki a ZTE. Babati kapufát rúgott, majd Forgács nevéhez méltóan forgácsolta szét majdnem a felső lécet. A vezetést ismét 11-esből szerezte meg a ZTE, ezúttal is Városit buktatták. Akárcsak az első találkozón Darú ismét magabiztos volt. .Az első félidőben még Babati hagyott ki óriási helyzetet. A vendégek az első 45 percben nem veszélyeztették a zalaiak kapuját. Szünet után lendületesen kezdett a Budaörs. Többet birtokolta a labdát, de kapura kevés veszélyt jelentett. A ZTE győzelmét Daru biztosította be. A hajrában újabb helyzeteket dolgozott ki a hazai csapat, eredmény nélkül.

Az újonc kellemetlen ellenfélnek bizonyult. A ZTE hosszú ideig nem találta ellenszerét játékának. A hazaiak győzelme megérdemelt, de játékban , koncentrációban bőven van mit fejlődnie.

Értékelés:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon masszív, jó csapatot ismertem meg a vendégekben. Meglepett szervezett, jó játékuk. Nehezen törtük fel védelmüket .Ma is hullámzó volt a játékunk, voltak jó és rossz periódusaink. Érezhetően nyomást érzek a csapaton. Hazai pályán, hazai szurkolók előtt fontos volt a győzelem.

Miskei Attila, a Budaörs edzője: - Szerettük volna megnehezíteni a ZTE dolgát, úgy érzem sikerült,de végül kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség.

Daru Bencze, a ZTE játékosa: - Az újonc nehéz ellenfélnek bizonyult, az első félidőben megpróbálták elrontani játékunkat. Lezárták a területet, nehéz volt megbontani őket. Szerencsére egy 11-essel megszereztük a vezetést. Fordulás után, ahogy fáradtak, egyre több helyzetünk akadt. Újabb gólommal bebiztosítottuk győzelmünket. Hétről hétre fejlődünk, lesz még jobb a játékunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK