2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Csak a 3 pontnak lehet örülni

2015. március 23. hétfő, 05:48
Címkék:

ZTE FC - Soroksár SC 1-0 (0-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1300 néző. Jv.: Kovács J. Z. Gólszerző: Króner (49. p.).

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Fodor - Szakály, Bíró (Daru 76. p.), Szöllösi (Murai 63. p.), Babati (Vittman 82. p.) Bailo - Délczeg. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

Az első negyedóra a ZTE fölényének jegyében telt. Három helyzetecske után érezni lehetett, hogy a hazaiak szeretnék megszerezni első tavaszi győzelmüket. A folytatásban azonban visszavettek a tempóból, igaz a vendégek nem nagyon akartak éli a felkínált lehetőséggel. Az első fél óra végén akadt védeni valója Szappanosnak. A félidő utolsó 15 percében eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek. Szünet után egy szögletet követően megszerezte a vezetést a ZTE. A hazai szurkolók azt gondolták a görcsös játék végre jobbá válik. Tévedtek. A vendégek Szöllösi cseréje után teljesen átvették a játék irányítását. A ZTE nem tudta megtartani a labdát. A levegőben lógott a soroksári gól, de a fővárosiak kihagyták a legjobb lehetőségeket is.

A ZTE ezúttal is gyengén, elképzelés nélkül játszott. A hazaiak csak az első tavaszi győzelmüknek örülhetnek, semmi másnak.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Nem vagyok elégedett a csapat játékával. Értékes győzelmet arattunk egy kellemetlen stílusban játszó ellenfél ellen.

Varga Attila, a Soroksár vezetőedzője: - Kihagytuk a helyzeteinket. Zárt védekezésből szerettünk volna eredményesen kontrázni, az előbbi megvalósult, az utóbbi nem.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Kiszenvedtük első tavaszi győzelmünket. Jobb rossz játékkal nyerni, mint jóval kikapni..

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK