2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Biztos győzelem a rangadón

2014. április 21. hétfő, 10:08
Címkék:

Tarr Sprint Andráshida SC - Győri ETO II. 4-1 (2-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Mód. Gólszerzők: Polareczki, (2), Kovács Gy. Babos, ill. Illés.

Andráshida: Osbáth - Sági G., Török, Rohonczi( Gál), Mavolo - Babos, Sági A., Kovács Gy., Szegleti - Polareczki (Tóth L.) Jasarevic (Horváth T.). Edző: Dobos Sándor.

Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét oldalon több lehetőség adódott a csapatok előtt. A hazaiak szemfüles góllal szereztek vezetést. Egy remek kényszerítőzés után azonban gyorsan "válaszolt" a vendégcsapat,. A győriek játszottak enyhe mezőnyfölényben, különösebb eredmény nélkül. A félidő hajrájában egy kontra után ismét vezetett az Andráshida. Fordulás után a vendégek ismét mezőny fölényben játszottak, vagy a hazaiak adták át a területet, nem tudni. Egy biztos, a zalai csapat kontra akciói rendkívül sikeresek voltak, szinte valamennyi góllal végződött.

A végig taktikusan és fegyelmezetten játszó Andráshida ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a rangadón.

Értékelés:

Dobos Sándor, az Andráshida edzője: - Büszke vagyok a csapatomra. A fiúk nagy szenvedéllyel játszottak egy jó képességű ellenfél ellen, és megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK