2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Biztos bennmaradást érő pont

2013. május 26. vasárnap, 10:46
Címkék:

Kozármisleny - ZTE FC 1-1 ( 0-0). NB II-es labdarúgó mérkőzés, Kozármisleny, 600 néző. Jv.: Lovas. Gólszerzők: Zsdál (76. p)., illetve Pavicsevics (29. p.). Piros lap: Seye (55. p. ZTE).

img 5368 a

ZTE: Penksa - Kocsárdi, Bogunovics, Nánási, Hajdu – Simonfalvi, Máté, Szegleti ( Babos 85. p.), Grbics (Frizoni 70. p.), Seye, Pavicsevics (Budovinszky 89. p.). Vezetőedző: Simon Antal.

A mérkőzés az előző napi eredmény ismerétében - nyert a Tatabánya a Puskás Akadémia otthonában - döntő fontosságú volt a ZTE számára.. A vendégeknél a sérültek többsége felgyógyult, esélyük volt a pontszerzésre. Az első félidőben egyértelműen uralták is a játékot, helyzeteket dolgoztak, amelyek többségét kihagyták. Szerencsére Pavicsevics villant, és 30 perc után vezetett a zalai együttes. Az első félidőben hátra lévő részében a továbbra is a ZTE játszott jobban az ezüstérmes otthonában.

img 5378 a

Szünet után - Seye kiállítását követően - átvette a játék irányítását a Baranya megyei együttes. A ZTE jól védekezett, de végül a hazaiaknak a hajrában sikerült az egyenlítés, sőt még egy kapufát is rúgtak. A ZTE hősiesen védekezve megőrizte a döntetlent, ami azt jelenti, hogy a kék-fehérek biztosan tagjai az egycsoportos NB II-nek.

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: - Gratulálok a fiúknak az NB II-es tagság megtartásáért. Az első félidőben egyértelműen jobban játszottunk. A második játékrészben Seye felelőtlen megmozdulása után nagyot küzdve szereztünk egy pontot, amit megérdemeltünk.

img 5392 a

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Az ezüstérmes otthonában biztosan nyerhettünk volna, ha nincs a kiállítás. Seye nehéz helyzetbe hozta a csapatot, de a fiúk nagyot küzdve megszerezték a bennmaradáshoz szükséges 1 pontot.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Örülök, hogy bent maradtunk, amit már rég kiharcolhattunk volna. Bánkódom, hogy idén ilyen célért kellett küzdeni.. A mérkőzésről szólva, hiányérzetem van, ha nincs a kiállítás, szerintem megnyerjük a találkozót.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK