2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bíztató játékkal

2013. március 21. csütörtök, 06:32
Címkék:

Magyarország - Horvátország 2-1 (1-0). Válogatott futbalmérkőzés. Zalaegerszeg, 500 néző. Jv.: Farkas, Kovács. Gólszerzők: Lovasi (2), illetve Protega.

DSCF6138

Magyarország: Balázs - Németh, Lódi, Lovasi, Dróth. Csere: Csopaki, Frank, Szécsi, Trencsényi, Dávid, Harnisch, Hegyesi, Rábl, Nagy. Szövetségei kapitány: Frank Tamás.

Az Európa-bajnokságra készülő két válogatott rövid időn belül másodszor találkozott egymással. Kedden Horvátországban 2-2-es döntetlent játszottak. Déli szomszédjaink tavaly Eb-n tavaly a 4. helyen zártak, így a 2-2es döntetlen mindenképpen jó eredménynek számított. Egerszegen Frank Tamás fiai azonban szerették volna legyőzni az esélyesebb horvátokat. A mérkőzés elején a vendégek harcolta ki mezőnyfölényt különösebb eredmény nélkül. Egy magyar szabadrúgás után azonban a hazai csapat szerezte meg a vezetést. A horvátok továbbra is többet birtokolták a labdát, kétszer eltalálták a kapufát.

DSCF6213

A szünet után még nagyobb iramot diktáltak a vendégek, fölényük a félidő közepe táján góllá érett. Egy szép magyar kontra akció végén azonban gólt szerzett a magyar csapat, és bravúros győzelmet aratott. A látottak alapján biztató a magyar csapat játéka, és optimistán várhatja a jövő héten Olaszországban, Bariban kezdődő Eb-selejtezőt.

DSCF6256

Értékelés:

Frank Tamás szövetségi kapitány: - Két mérkőzésen biztató teljesítményt nyújtottunk. Remélem, tétmérkőzéseken is bizonyít fiatal csapatom, és megszerezzük a 2. helyet az Eb-selejtezőn.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK