2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az ötödik helyhez elég volt

2012. november 24. szombat, 18:21
Címkék:

ZTE FC - Paksi FC II 2-0 (1-0)

NB II labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg, 1122 néző. Gólszerzők: Frizoni (24.), Pavicsevics (81.). Jv: Pintér Cs. (Király K., Mohos).

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Nánási, Kovács G., Hajdú N. - Tóth P., Máté P. (Babati, 74.), Kocsis A., Frizoni (Jasarevic, 83.) - Grbics (Horváth L., 80.), Pavicsevics. Megbízott edző: Lendvai Miklós.

Paks II: Csoknyai - Berkó, Szalontai, Féhr, Blatt (Horváth M., 82.), Galambos - Laták, Budai (Czinger, 44.), Pintér N. (Kesztyűs, 29.) - Cziráki, Feil. Edző: Lengyel Ferenc.

A mérkőzés nagy részében a ZTE játszott fölényben, kivéve az első félidő utolsó harmadát. A második félidőben mindkét csapat előtt több lehetőség adódott, néha a hazai kaput is a szerencse vagy Jahics bravúrja mentette meg a góltól. Végül a fejeseivel többször veszélyeztető Pavicsevics biztosította be az egerszegiek győzelmét.

A ZTE ezzel a győzelmével az őszi szezon végén az 5. helyet foglalja el, három ponttal megelőzve a 6. helyezett Szigetszentmiklóst, amely otthon szenvedett vereséget.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE megbízott edzője: - Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelmünk, ugyanakkor hiányoltam a tüzet a csapatból.

Lengyel Ferenc, a Paks edzője: – Csapatom minden játékosának gratulálok az őszi teljesítményéhez, s ha kaptunk volna minőségi támogatást is, még szebb lett volna az idényünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK