2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az eredménnyel elégedettek lehetünk

2015. augusztus 31. hétfő, 08:19
Címkék:

Vác FC - ZTE FC 1-4 (0-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Vác, 400 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerző: Pölöskei (79. p.), illetve Daru (8.p., 89.p.), Szakály (53.p.) Városi (94. p.). Piros lap: Dlusztos (53. p.), Hegedüs (59. p.), mindkettő Vác.

ZTE: Szappanos - Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Fodor - Szakály (Horváth R. 63. p.), Nagy T., Bedi (Koller 60. p.) - Városi, Daru, Babati (Bailo 46. p.). Vezetőedző: Csank János..

A pontnélküli Vác vendége volt a ZTE FC. A két hazai helyzet után gyorsan megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A hazaiak nem roppantak össze, többet birtokolták a labdát, helyzeteik is akadtak, amelyek kimaradtak. A zalaiak nem találták a ritmust, rossz felfogásban játszottak. A félidőben a tv-nek nyilatkozó Daru Bence sem volt elégedett a ZTE teljesítményével. Fogadkozott, hogy a második félidőben jobb teljesítményt produkálnak.

Váci helyzetekkel indult a második félidő. Aztán egy kontra végén 10 főre fogyatkozott a hazai csapat. A ZTE a megítélt szabadrúgást. Azt lehetett várni, hogy megnyugszik a vendégcsapat, főleg akkor, amikor újabb váci játékos számára villant a piros lap. Helyette húzta az időt, sőt Szappanos ordító hibája után 9 emberrel szépített a Vác. A ZTE láthatóan megzavarta a kapott gól. Nyugtatóan hatott a harmadik találat, amellyel végleg eldőlt a találkozósorsa. Az utolsó percben jött ráadásként a negyedik.

A ZTE végül is fölényes győzelmet aratott, amit nem kell magyarázni, de játékban van még hová fejlődnie a csapatnak.

Értékelés:

Kocsárdi Gergely, a ZTE klubigazgatója: - A nagy meleg rányomta bélyegét a játékunkra. Szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést, azonban magabiztos győzelmünkhöz kellett a két kiállítás is. Szerencsére a csapat nem ijedt meg akkor sem, amikor a hazaiak 9 emberrel gól szereztek. Győzelmünk végül magabiztosan született meg.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Az első félidőben nem éreztük a játék ritmusát, de így is vezettünk. Szünet után kihasználtuk a hazaiak hibáit, érvényesítettük, hogy jobb csapat vagyunk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK