2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az első tavaszi győzelem

2014. április 13. vasárnap, 08:29
Címkék:

ZTE FC - Ceglédi VSE 2-0 (2-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1530 néző. Jv.: Radványi. Gólszerzők: Frizoni (25. p.), Grbics (36. p., 11-esből). Piros lap: Tanque (39. p.), illetve Tiszai (36. p.).

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Bogunovics, Hajdu - Sluka, Grbics (Szántó 80. p.), Holdampf, Frizoni (Kovács L. 77. p.) - Babati( Tóth L. 71. p.) Tanque. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A kieső helyen álló vendégek a mérkőzés elején védekezésre rendezkedtek be. A ZTE az első negyed órában nem is tudott mit kezdeni bunkervédekezésükkel. Húsz perc után már veszélyesebben támadott a hazai csapat. Bogunovics fejesét még nagy bravúrral védte Miski , de pár perc múlva már kapitulált. Kitámadott a vendégcsapat, de nem sok veszélyt jelentett Vlaszák kapujára. A félidő hajrájában felgyorsultak az események előbb a vendégcsapat fogyatkozott meg Babati lerántása után. Tiszai mehetett idő előtt zuhanyozni, és 11-esből növelte előnyét a zalai csapat. Pár perccel később Tanque is távozott a pályáról, miután előbb ellökte, majd lefejelte ellenfelét. Fordulás után az elsőnegyed órában a vendégek játszottak mezőnyfölényben, eredmény nélkül. Ezután három hazai helyzetecske maradt ki. Az utolsó 20 percben átvette a játék irányítását a Cegléd, helyzetei is adódtak, amelyeket szerencsére kihagytak.

Közepes színvonalú találkozón az első félidei játéka alapján megérdemelten szerezte meg első tavaszi győzelmét a ZTE.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Nagyszerű érzés, megvan az első győzelmünk a tavasz során. Látjuk a hibáinkat is. Remélem, első sikerünk további lökést ad a folytatásra.

Szabó István László, a Cegléd vezetőedzője: - Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelten nyertek. Az első félidőben jobban játszottak, mint mi. A szünet után kínálkozó helyzeteinket is elhibáztuk.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Megérdemelten szereztük meg első tavaszi győzelmünket, amiért úgy érzem tettünk is sokat, hogy megszülessen.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK