2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az első gól után minden megváltozott

2013. május 19. vasárnap, 06:43
Címkék:

ZTE FC - Aqvital-Publo Csákvári TK 4-0 (3-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1456 néző. Jv.: Veizer. Gólszerzők: Seye (32. , 45. p.), Grbics (36. p.), Pavicsevics (89. p.)

ZTE: Penksa - Kocsárdi, Nánási, Bogunovics, Hajdu N. - Simonfalvi, Máté, Grbics (Babati 86. p.) - Seye (Pál 81. p.) Pavicsevics, Szegleti (Babos 79. p.). Vezetőedző: Simon Antal.

Az első negyed órában kiegyenlített játék folyt a pályán, de helyzetecskék inkább a vendégek előtt adódtak. Fél óráig kevés focira emlékeztető jelenetet láthattak a nézők. A ZTE aztán a semmiből megszerezte a vezetést, ami szárnyakat adott a csapatnak. Gyorsan jött a következő találat. A vendégek védőjátéka teljesen szétesett, és a zalaiak a félidő utolsó percében újabb gólt szereztek.

Szünet után sem sokat változott a játék képes. A ZTE ötletesen, jól játszott, futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, amiket rendre elhibázott. A vendégek kapusa többször védett bravúrral, s ha ő nem hárított, ott volt a kapufa. A mérkőzés végén egy újabb hazai gólnak örülhetett a hazai publikum, Pavicsevics talált a hálóba. A kezdeti gyengélkedés után kiütötte ellenfelét a ZTE csapata, és fontos lépést tett a bennmaradás felé.

Vélemények:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: - A találkozó elején tompák voltunk, a félidő utolsó 15 percében azonban magára talált a csapat, és eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. Fontos volt számunkra, hogy a második félidőt is megnyerjük, a találkozó végén sikerült.

Bognár György, a Csákvár vezetőedzője: - Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Annyit hozzá tennék, hogy az első félidőben véleményem szerint jogos 11-est nem ítélt meg javunkra a játékvezető. Tudunk mi ennél jobban játszani, de ma ennyire futotta.

Máté Péter, a ZTE játékosa: - Nehezen indult számunkra a mérkőzés. Az első gólunk után azonban felszabadult bennünk a gátlás. Fontos győzelmet arattunk.

Hajdú Norbert, a ZTE játékosa: - Győzni akartunk, úgy vélem maximálisan sikerült. Végig irányítottunk a mérkőzésen, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK