2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Az elmúlt év legjobb sportolóinak elismerése

2013. március 28. csütörtök, 18:41
Címkék:

Zalaegerszeg város kulturális-, oktatási- és sport-bizottsága megválasztotta az elmúlt év legjobb sportolóit. Az ünnepélyes díjátadáson Gyutai Csaba polgármester köszöntötte a sportolókat, edzőket és a klubvezetőket.

SportKit13.03.28

Örömteli, hogy évről évre díjazhatják a legjobbakat, hangsúlyozta a polgármester. Majd hozzátette, a sportot igyekeznek eredményei alapján megfelelően támogatni, idén a tavalyinál valamivel több forint jut az ágazatnak. A kormány döntésének eredményeként a látványsportágak a társasági adóból is jelenetős forrásokhoz jutottak. Igaz, a díjazottak nem ebből a körből kerültek ki, de az eredményeikre így is büszke a város.

Balaicz Zoltán alpolgármester a sportolókhoz kapcsolódó személyes élményeit elevenítette fel.

A folytatásban Gyutai Csaba, Balaicz Zoltán, Velkey Péter osztályvezető átadta a díjakat a sportolóknak, edzőiknek és a vezetőknek.

Csurgai Anita, a ZTE ZÁÉV tekézője lett a legjobb női sportoló, egyéni országos bajnoki címet nyert, párosban bronzérmes lett. A férfiaknál megosztott díjat adtak ki. Az egyik legjobbnak Szúcs Valdó, a Zalaszám ZAC atlétája bizonyult, aki a 60 m és a 110 m gáton korosztályának legjobbja, és országos bajnoki címet is nyert az ifiknél. A másik díjazott Tóth Gábor thai bokszoló, aki az országos junior és felnőtt bajnokságon súlycsoportjában bajnoki címet szerzett. Az elmúlt év legjobb csapatának a ZTK FMVas Szuper Ligás férfi tekecsapatát választották. A díjat Nemes Attila csapatkapitány vette át. A csapat megnyerte az Európa Kupát, és a Szuper Ligában a második helyen végzett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK