2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A második negyedben dőlt el

2016. március 27. vasárnap, 09:05
Címkék:

Atomerőmű KSC Szekszárd - ZTE NKK 80-58 (12-19, 30-8, 19-18, 19-13)

NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Szekszárd, 150 néző. Jv.: Rácz, Kovács, Gyuris.

Szekszárd: Scsekics (8), Studer Zs (4), Őri (9), Barber (13), Demirovics (3). . Csere: Mansare (10), Studer Á. (13/9), Rimarenko (18/6) Theodorán, Tamis (2), Némedi, Simon. Vezetőedző: Zjelko Dokics.

ZTE: Nagy D. (28/9) Szalay (11) Orsó (3), Licskai (7/3) Horváth Zs. (2). Csere: Velkey, Pap, Szélesy (6) Böröndy (1), Dömötör, Jurkó. Vezetőedző: Gáll Tamás.

A kezdeti fej-fej melletti csata után (4. p.: 6-6), gyorsan magházhoz ragadta a kezdeményezést a ZTE. A vendégek jól védekeztek és támadásban is pontosan dobtak. Az első 10 percben érvényesült az akaratuk. A második negyedben hatalmasat változott a játék képe. Rimarenko vezérletével fordítottak a házigazdák, majd jelentős előnyre tettek szert. A zalaiak ebben a játékrészben mindössze nyolc pontot dobtak. A nagyszünet után becsülettel küzdött a ZTE, de a házigazdák magabiztosan tartották előnyüket. A vendégek jobb játéka arra volt elég, hogy ne nőjön a különbség a két csapat között. A Szekszárd magabiztosan tartotta 14-16 pontos előnyét. A befejező negyedben sem változott a játék képe, a tolnaiak biztosan vezettek, semmi nem veszélyeztette magabiztos győzelmüket. A hajrában mindkét oldalon a fiatalok is játéklehetőséget kaptak.

A ZTE a második negyedben nagyon elengedte ellenfelét, ettől kezdve nem volt esélye a győzelemre.

Értékelés:

Gáll Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Játékos kosárlabdára készültünk, helyette verekedőset kaptuk. Az első 10 percben még befújták a hazai faultokat a játékvezetők, vezettünk is. A folytatásban nem, rengeteg kontra kosarat kaptunk. A játék verekedősebb voltában jobb volt a hazai csapat.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK