2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A vezetőedzőt kiállították, de nyertek

2014. november 16. vasárnap, 10:27
Címkék:

ZTE NKK - CMB Cargo UNI Győr 79-74 ( 25-16, 14- 20, 18 -22, 22-16)

NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Balogh, Jurák, Kulcsár.

ZTE: Nagy D. (22/3), Szélesy (10), Ambrus (4), Mackay (10/6). Zele (15). Csere: Darida (2), Varga (13), Velkey (3/3), Horváth Zs. Vezetőedző: Gáll Tamás.

Győr: Radocsaj (19), Takács (9/6), Horváth K. (3/3), Vajda (24/12), Horváth L. (6). Csere: Czirjék, Ivanovics (13/6), Török, Mansare. Vezetőedző: Völgyi Péter.

A hétközi Cegléd elleni kisiklást a Győr elleni bravúrral akarta feledtetni a ZTE női csapata. A zalai lányok ennek szellemében kezdték a találkozót, és az első tíz percben irányították a játékot. A folytatásban jó öt percig tartott még a lendület. (15. p.. 36-26). Utána eladott labdák sora következett, a Győr a negyed végére felzárkózott. A nagyszünet után ismét az egerszegi csapat percei következtek, jól védekezett és ritmusosan támadott. A negyed közepére megtört a lendület. Vajda és Radocsaj pontjaival felzárkózott a vendégcsapat. Közben több játékvezetői ítéletet - joggal - reklamált Gáll Tamás, a hazaiak mestere, s előbb technikait kapott, majd kiállították. A Győr fordított, miközben Bukics Zsolt pályaedző vette át a vezetőedzői feladatokat. A hazai csapatot ért kellemetlenség felpaprikázta a ZTE-t, a záró 10 percben játékosai nagyszerűen küzdöttek és sikerült legyőzniük az esélyesebb Győr csapatát.

A három negyeden át jól teljesítő ZTE megérdemelten nyerte a találkozót.

Értékelés:

Bukics Zsolt, a ZTE NKK pályaedzője: - Cegléden nagyon sok labdát adtunk el, ma sem keveset. Sikerünket az első félidőben alapoztuk meg. A lányok 200 százalékon teljesítettek, megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Völgyi Péter, a Győr vezetőedzője: - Csapatom rosszul reagálta le a mérkőzés fontos történéseit, így nyert a ZTE. Sikerükhöz gratulálok.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK