2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A továbbjutás eldőlt

2013. február 03. vasárnap, 13:57
Címkék:

Videoton - ZTE FC 4-0 (3-0). Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés első találkozó. Székesfehérvár, 700 néző. Jv.: Andó Szabó. Gólszerzők: Oliveira (2), Nikolics (2).

ZTE: Vlaszák - Simonfalvi, Nánási, Kovács, Hajdu - Máté, Kocsis (Kocsárdi), Grbics, Jasarevich (Babati), Frizoni - Pavicsevics. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Gólszerzők: Oliveira (2), Nikolics (2).

A játékra alkalmatlan volt a pálya, de a játékvezető mégis úgy döntött, lejátsszák a mérkőzést. A jóval esélyesebb hazaiak ellen rövid ideig bírta a ZTE. A vendéglátók már 2 perc után vezettek, sőt az első negyed órában egy 11-est is elhibáztak. A ZTE nehezen jött ki a Videoton szorításából, ekkor egy-két Pavicsevics fejessel veszélyeztetett. A félidő hajrájában a ZTE védelmét többször megtréfálta a pálya, amelyből tovább növelte előnyét a Videoton. Öt percen belül két gólt kapott. A szünetbeli cserék után stabilabbá vált a ZTE védekezése, vagy a hazaiak vettek vissza a tempóból, nézőpont kérdése. A fehérváriak még így is egyszer betaláltak.

A továbbjutás gyakorlatilag eldőlt. A két csapat lehetőségei fényévre vannak egymástól. Az egy hét múlva sorra kerülő visszavágó formalitásnak tűnik.

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - A második félidőben játszottunk úgy, ahogy elképzeltem. Tisztességgel helytálltunk, de kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Irreális pályán igyekeztünk becsülettel helytállni. A két csapat között legalább ekkora különbség van tudásban.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK