2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A remek hajrá 3 pontot ért

2013. október 20. vasárnap, 18:39
Címkék:

Tarr Sprint Andráshida SC - BKV Előre 2-1 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 250 néző. Jv.: Mód. Gólszerzők Török (2, egyet 11-esből), illetve Berdó. Piros lap: Bozsó, Molnár ( mindkettő BKV Előre).

Andráshida: Osbáth - Sági G. (Sági A.), Major, Török, Halász (Tóth L.) - Polareczki, Kovács Gy. ( Bandics), Rohonczi, Gál - Jasarevic, Vittman. Edző: Dobos Sándor

A fővárosiak egy védelmi hiba után gyorsan megszerezték a vezetést. A hazai együttes hosszú ideig nem találta a játék ritmusát, igaz a vendégek sem erőltették a góllövést. A két tizenhatos között hullámzott a játék. Szünet után is egy ideig kevés esemény történt a pályán. A hajrára beleerősített a hazai csapat. Előbb egy szép akció végén egyenlített, majd 11-esből megszerezte a győztes gólt, miközben a vendégek előbb kapusukat, és egy mezőnyjátékosukat vesztették el kiállítás miatt.

Edzői értékelés:

Dobos Sándor: - Ragaszkodva a hagyományokhoz ismét gyengén kezdtük a mérkőzést, de nagyot küzdöttünk, és csapatkapitányunk két góljával egy rutinos ellenfelet sikerült legyőznünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK